Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzin Chp Seçim Bürosu Dualarla Açıldı!

CHP Erzin’deki seçim bürosunun

CHP Erzin’deki seçim bürosunun açılışı saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Daha sonra CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Hamdullah Vural’ın kısa konuşmasının ardından Erzin Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 mahalli seçimlerde yeniden aday olan Ökkeş Elmasoğlu, CHP Erzin Belediye Aday Adayı olan İsmet Oğuz Özaslan ve Hasan Özgür Özkan’ı yanına alarak 2019 seçimlerinin ardından şu ana kadar hayata geçirdikleri hizmetleri sıraladı. (Burnaz Plajı-Şahin Tepesi-İçme Tesisleri-Yolların yapımı-Kaldırım ve Duvar Süslemeleri-İçme Suyu-İş Makineleri)
Daha sonra yeniden seçilmesi halinde ‘Yaşanılası Bir Erzin’ için birçok hizmetleri hayata geçireceklerinin altını çizdi.


Başkan Elmasoğlu: “Şimdiye kadar Erzin’de görev yapan belediye başkanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, daha önce yapılan hizmetlerin yetersiz olduğunu belirterek, görev yaptığım meclis üyesi arkadaşlarıma, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, bölgemiz milletvekillerine ve çalışanlarıma teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Başkan Ökkeş Elmasoğlu: “Seçim Büromuzun açılışında bulunan herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.
Seçim bürosu açılışına, CHP Osmaniye İl Başkanı Baha Ünlü ve CHP Osmaniye Belediye Başkanı Serkan Karayiğit, CHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Dr. Bahadır Amaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.