Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİMARLIK BALOSU DÜZENLENDİ

MİMARLAR ODASI İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ

MİMARLAR ODASI İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN MİMARLIK BALOSU DÜZENLENDİ
Mimarlar Odası kuruluşunun 70. yılı vesilesiyle ve meslektaşlarımızın mesleki başarılarını kutlamak üzere, mimarlar balosu düzenlemiştir. Bu özel gecede, meslekte uzun yıllarını doldurmuş değerli üyelerimize takdirlerimizi sunma fırsatı bulduk.


Mimarlık mesleğine yarım asırdır hizmet eden Sinan Bahadırlı, Mehmet Nejat Yanık ve Müfit Tennioğlu’na meslekteki 50. yılları onuruna plaketlerini takdim ettik.


Ayrıca, meslekte 40. yılını tamamlayan Sami Keskin, Ömer Özel, Züher Bulgurcu, Celile Bulgurcu, Zülal Yalım Yeşilkanat, Abdullah Uçar, Gönül Uçar, Dergan Çarpar, Aykut Sevinç ve Ali Yavuz a 40. yıl plaketlerini ,
Meslekte 25. yılını tamamlayan; Koray Tanın , Hakan Arıcan, Mustafa Öz, Yıldıray Yıldız, Hüseyin Doğan ve Özgür Murt’a 25. Yıl plaketlerini sunduk.
Ayrıca Odamızda görev yapan personellerimiz Cemile Sakacı, Serbay Mavi ve Fatih Örün’e verdikleri emekler için teşekkür plaketleri sunuldu.
Bu anlamlı gecede, meslektaşlarımızın özveri ve adanmışlıklarını onurlandırarak, Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği olarak mesleğimizin geçmişine, bugününe ve geleceğine olan bağlılığımızı bir kez daha teyit etmiş olduk.


Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği olarak, bu tür etkinliklerle mesleki dayanışmayı ve meslektaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmeyi hedeflemekteyiz. Kuruluşumuzun 70. yılında, tüm üyelerimize ve sektör temsilcilerine teşekkür eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.