Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANLAMLI ETKİNLİK

Belen Belediyesi ve Hatay

Belen Belediyesi ve Hatay Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği işbirliğinde
ANLAMLI ETKİNLİK
Belen Belediyesi ve Hatay Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği işbirliğinde, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 13.30-17.00 saatleri arasında, imza günü, şiir ve müzik dinletisi etkinliği yapılacak. Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesislerinde yapılacak olan etkinlikte, Şair-Yazar aynı zamanda HOŞYAD Başkanı Eşref Azğın Türkeri’nin yeni basılan “Ufkumdaki Dokuz Tuğ” adlı şiir kitabının imza gününde, proğram gelirin tamamının sağlık sorunları nedeniyle tedavisi devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi mezunu ve halen Batman Üniversitesinde Yüksek Lisans yapan öğrenci Erdem Gürel’e bağışlanacak.
Yeni çıkan kitaplarıyla Eğt. Şair-Yazar Ali Parlak, Rifat Kara, Çocuk Kitapları Yazarı Yağmur Yılmaz, Şair Pir Bekir Cila, Şair Suna Kalkan kitaplarıyla bulunacakken, Hatay’ın tanınmış Ozan ve Sanatçıları eski TRT sanatçısı Muzaffer Gök, Bestami Kaplan, Süleyman Kordoğan, Aşık Sefil Ali, Turgay Aşkın, İbrahim Kurtini, Nuri Şıvga, Aziz Tok, Şeref Karan, Mustafa Cengiz, Necip Demir, Hilmi Kınalı, Vehbi Gülen ve Abdullah Cila, şiir ve müzik dinletisi programına renk katacaklar. Etkinliğe tüm duyarlı vatandaşlarımız davet eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Bu anlamlı etkinlikte, sevgili Erdem kardeşimize moral ve motivasyon sağlamak, ona destek olmak ve onun yanında olduğumuzu göstermek için bir araya geliyoruz. Aynı zamanda, kültürümüzün önemli unsurlarından olan şiir ve müziği bir arada yaşayacağımız bu güzel etkinlikte, değerli sanatçılarımızın şiir ve müzik performanslarını dinleyebilecek, aynı zamanda Erdem kardeşimize destek olmak için satın alınacak kitaplarla kardeşimize maddi olarak destek olacağız. Unutmayın, her birimizin birbirimize destek olma sorumluluğu var. Bu etkinlikte bir araya gelerek, sevgi ve dayanışma ruhunu bir kez daha yaşayacağımıza inanıyorum. Tüm halkımızı bu özel etkinliğimize davet ediyor, birlikte unutulmaz bir gün geçirmeyi umut ediyorum.” İfadelerini kullandı.