Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HATAY KONTEYNER CUP2 FUTBOL TURNUVASI” BELEN’DE BAŞLADI

Bu haberin fotoğrafı yok


Hatay’ın Belen ilçesinde, 6 Şubat depreminin ardından Hataylı çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla “Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası” başladı. Çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, yaşadıkları travmatik deneyimlerden bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla başlayan turnuva, büyük ilgi gördü.


Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan turnuva, protokol üyelerinin konuşması akabinde, protokol üyelerinin kendi aralarında yaptıkları maçla başladı. Açılış maçının oynandığı sırada görevli öğrencinin 6 Şubat 04.17 tabelasının sahaya gelmesi ve depremde yaşamını yitiren vatandaş ve çocukların anısına, saha ortasına karanfil bırakılmasının ardından, müsabaka maçları başladı.


Kumlu ve Yayladağ ilçesi arasında oynanan müsabakayı izleyen protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar, kıyasıya geçen müsabakayı büyük bir ilgiyle takip etti.
Çok sayıda takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın açılış proğramına, Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz ve Abdullah Önder, kurum amir ve müdürlerinin yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.


Futbol turnuvası, çocuklara normal bir yaşamın parçası olan spor yapma ve eğlenme fırsatı sunarken, aynı zamanda, toplumsal dayanışmayı da güçlendirmeyi amaçladı.