Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUDUOĞLU İSKENDERUN ECZACI TEKNİSYENLERİNİ DİNLEDİ 

Duduoğlu İskenderun Eczacı Teknisyenlerini

Duduoğlu İskenderun Eczacı Teknisyenlerini dinledi.
“VATANDAŞ PARASIYLA BİLE İLAÇ BULAMIYOR” dediler…
“Ülke yirmi yıldır kötü yönetiliyor! Değişim şart oldu!”
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Duduoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ülkenin eğitim alanından ekonomiye, ekonomiden sosyal alana her geçen gün kötüye gittiğinin konuşulduğu İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği ziyaretinde, insanların sağlığına kavuşmak için doktorunun yazdığı ilacı eczanelerde bulmakta zorlandığını ifade eden Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı ve İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, CHP Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Duduoglu’na ilaç bulamama ile ilgili vatandaşların serzenişlerini “Vatandaş parasıyla bile ilaç bulamıyor” şeklinde iletti.
Başkan Çelik, konuşmasının devamında; insanların sağlıklarına kavuşmak için doktorların yazdığı ilaçları eczanelerde bulunmadığını, eczacı teknisyenlerinin Türkiye genelinde oluşturdukları WhatsApp grubu ile ve bulunamayan ilaçları başka şehirlerden de olsa bularak ihtiyaç sahiplerine teslim etme yoluna gittiklerini ifade etti.
Başkan Cemal Çelik’i dikkatle dinleyen CHP Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Duduoglu, “Bu anlattıklarınız ülkemizin geldiği durumu anlatıyor. Ülke yirmi yıldır kötü yönetiliyor! Değişim şart oldu. Ülkemizin yeniden ayağa kalkması için yollardayız. Bu ülkeyi nasıl yoktan var ettiysek bu gün ülkemizin yeniden ayağa kalkması için çalışıyoruz. Dün Cumhuriyeti kuran kadrolar olarak yola çıktık. Milletimizin teveccühüyle bu kenti yöneteceğiz” dedi.
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, CHP Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Duduoğlu’na başarılar dileyerek kendisini Başkan olarak görmek istediklerini ifade etti.