Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokaklarda Amelelik Yapacağız!

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, yapacağı çalışmalar hakkında yol haritasını belirledi;

Sokaklarda Amelelik Yapacağız!

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Samimi bir ortamda geçen toplantıda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Dönmez, “Önceliğimiz İskenderun’da depremin izlerini silmek. Önemli dokunuşlarla bu şehirin tarihi dokusuna hizmet edeceğiz. Amerikan filmlerinde gördüğünüz devasa altyapı sistemini Şehit Pamir ve Mete Aslan bulvarına taşıyacağız. Ayakları yere sağlam basan, uygulama kabiliyeti olan, makul ve finanse edilebilir çalışmalarda bulunacağız. Halkımızın refah ve huzuru için sokaklarda amelelik yapacağız” dedi.

GERÇEKÇİ BELEDİYECİLİK MOTTOSU
Başkan Adayı Mehmet Dönmez, “Gerçekçi belediyecilik için yapacağımız çalışmalar var. Tutabileceğim sözleri veririm ve verdiğim sözleri de tutarım. İskenderun’u tozdan kurtaracağız. Tarihi eserler kazandıracağız. Sahili sil baştan yenileyeceğiz. Ben reklam peşinde değilim. Bilboradlarda, sosyal medyada olmayacağız, nerede bir çukur varsa, bizi orada göreceksiniz. Mahallelerde kadın kıraathaneleri olacak, kadın kuaförleri olacak. Bu şehrin neye ihtiyacı var anlayışı ile çalışmalarımızı yapacağız. Şehrimizdeki sorunlara doğru teşhis koyduğumuz zaman doğru tedavi yöntemlerini uygulayabiliriz. Aldığımız kararlar 100 yıllık planlama ışığında olacak” dedi.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, Cumhur İttifakı’nın kazanması halinde ilçeyi ortak akıl ve istişareyle yönetmek istediklerini ifade etti.