Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTSO DEPREM ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

6 Şubat 2023 tarihinde


6 Şubat 2023 tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden meclis üyeleri ve personelleri unutulmadı.
Yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden meclis üyeleri Erdinç Çelebi, Murat Fer, Meslek Komite Üyesi Rafi Sümbültepe ve hizmet personeli Birgül Kefli’nin fotoğrafları 3. Kat Fuaye salonuna asıldı.


İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve meclis üyeleri, Şubat ayı meclis toplantısı öncesi deprem şehitleri için saygı duruşunda bulundular.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yaptığı konuşmasında; “6 Şubat tarihinde şehrimizde meydana gelen deprem felaketinde maalesef odamız meclis üyeleri Erdinç Çelebi, Murat Fer, Meslek Komite üyesi Rafi Sümbültepe ve Hizmet personelimiz Birgül Kefli hayatını kaybettiler. Oda olarak Deprem şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamak adına odamızın 3. Katında, deprem şehitlerimizin fotoğraflarının bulunduğu bir alan oluşturduk. Ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi.
İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun ise; “İTSO Meclis üyelerimiz, meslek komite üyemiz ve hizmet personellerimizden oluşan Deprem Şehitlerimizi her an kalbimizde yaşatacağız. Onları hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Mekanları Cennet olsun” dedi.