Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENEL BAŞKAN ÖZEL’DEN LÜTFÜ SAVAŞ’A DESTEK

“HATAY ADAYIMIZ LÜTFÜ SAVAŞ

“HATAY ADAYIMIZ LÜTFÜ SAVAŞ TEVECCÜH KAZANMIŞ BİR BÜYÜĞÜMÜZ”

“İMARLA İLGİLİ MESELELERDE AK PARTİ SORUMLULUĞUNU ÖRTMEK İÇİN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA ELEŞTİRİLER YÖNELTİLDİ’’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı kapsamında Turgutlu Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Özel Törenin ardından Turgutlu Belediyesi’ne ve partisinin ilçe başkanlığına ziyarette bulundu.
Burada Hatay’da Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilmesiyle ilgili gelen sorulara yanıt veren Özel, “3 belediye CHP’de, geri kalan belediyeler AK Parti’de. İmarla ilgili meselelerde AK Parti sorumluluğunu örtmek için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza birtakım eleştiriler yöneltildi. Yerel belediyelerin sorumluluğu var. En büyük yıkım yaşanan yerlerde Adalet Kalkınma Partisi’nin yerel belediyeleri var” dedi.
Özgür Özel şöyle konuştu:

“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız 10 yıldır görev yapan, Hatay’ın teveccühünü kazanmış, diğer partilerden de destek alan bir büyüğümüz. 6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşandı. Felaketten bir gün sonra Malatya’daydım. Bütün deprem bölgesini dolaştım. Depremin üçüncü gününde Hatay’daydım. 40 gün boyunca en çok gittiğim yerlerden biri Hatay’dı. Devlet günlerce yoktu. Ardından belediyelerin hizmetleri ile ilgili aksamalar tartışıldı. 3 belediye CHP’de, geri kalan belediyeler AK Parti’de. İmarla ilgili meselelerde AK Parti sorumluluğunu örtmek için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza birtakım eleştiriler yöneltildi. Yerel belediyelerin sorumluluğu var. En büyük yıkım yaşanan yerlerde Adalet Kalkınma Partisi’nin yerel belediyeleri var.”