Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GAZETECİ ŞEHMUS ASLAN CHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

Hatay’da gazetecilik mesleğinin duayen


Hatay’da gazetecilik mesleğinin duayen ismi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şehmus Aslan, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’den Hatay Milletvekilliğine Aday Adayı oldu.
Özellikle Ergenekon ve Balyoz süreçlerinin birer kumpas olduğu vurgusuyla onlarca makale yazan ve ‘Ben Teslim Olmuyorum’ isimli kitabıyla Atatürkçü Cumhuriyet sevdalısı paşalara yapılan kumpaslara ve kumpasçılara meydan okuyan Şehmus Aslan, günümüzde deprem felaketinden sonra ortaya çıkan Hatay Havaalanı başta olmak üzere bir çok skandalı uzun yıllar önce gündeme getirmişti.
Yaptığı her haberde, her makalesinde Türkiye Cumhuriyeti’ne, laik devlet yapısına ve hukukun üstünlüğüne olan inancına vurgu yapan Şehmus Aslan, 40 yılı aşan gazetecilik yaşamında ve özel hayatında güvenilen ve saygı duyulan isimlerin başında geliyor.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şehmus Aslan’ın CHP’den Hatay Milletvekili Adaylığı bölgede büyük destek görüyor.
Duayen Gazeteci Şehmus Aslan kimdir?
04.03.1962 İskenderun doğumluyum. 1983 yılında İskenderun’da yayımlanan Özgür Gazetesi’nde gazeteciliğe adım attım. Sırasıyla Adana Bölge Ekspres Gazetesi ve ardından İstanbul’da Gölge Adam Gazetesi’nde çalıştım.
1992 yılında Hedef Dergisi’ni yayım hayatına geçirdim. 2009 yılında SÖZ Gazetesi’ni kurdum. Bugüne kadar 6000 civarında köşe yazım yayımlandı.
40 yıllık gazetecilik yaşamımda 10 yıl İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve 5 yıl basın mesleğinin temsilcisi olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği yaptım. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Basın Konseyi Üyeliği ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Sürekli Basın Kartı sahibiyim.
2010 yılında başlayan Ergenekon ve Balyoz Davalarının kumpas olduğunu kaleme aldığım ‘Ben Teslim Olmuyorum’ başlıklı makalemin ardından 2013 yılında ‘Ben Teslim Olmuyorum’ adlı kitabım yayımlandı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanlığı’nı onurla taşıyorum.