Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUĞBA TERLİK: “PARLAK BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ”

AK Parti Hatay Milletvekili

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Tuğba Terlik basın açıklamasında bulundu.

TUĞBA TERLİK: “PARLAK BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ”

Aday Adayı Terlik:
Kıymetli hemşerilerim;
Dünyada eşine pek rastlanılmayan bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Maalesef bu felaketten en çok da Hatay’ımız etkilendi ve akıllarımızı zorlayan, tarifi imkânsız acılar yaşadık hepimiz. Yıkılan sadece şehrimiz olmadı, anılarımız, duygularımız, umutlarımız da yıkıldı. Ama inanıyorum ki devletimizin ve milletimizin iradesi, şefkati ve birlikteliği ile bu yıkımın, acıların üstesinden en kısa zamanda geleceğiz, umutlarımızı tekrar yeşerteceğiz, yaralarımızı saracak, parlak, yeni bir gelecek inşa edeceğiz. Bir deprem zede olarak buna bütün kalbimle inanıyor ve bu inşa sürecinin bir parçası olmayı şevkle arzu ediyorum.

GÜÇLÜ BİR İRADE İLE YOLA ÇIKTIM
İfade ettiğim gibi; karşı karşıya kalınan yük ve sorumluluk çok ağır. Güçlü bir irade, güçlü bir liderlik, güçlü bir organizasyon ile ancak üstesinden gelinebilecek sorunlarla baş başayız. Bu gerçekten hareketle; ortaya koymak istediğim emek ve çabamın ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki güçlü AK Parti saflarında işe yarayacağına inanmış bulunuyorum.
Elbette ki inancımı etkileyen başka önemli konular da var. Büyük bir tarihin parçası, aynı zamanda büyük bir tarihin yazıcısı olan Tük milletinin önemli bir dönemeçte olduğunu, güçlü bir şekilde yeniden tarih sahnesine çıkmak için son basamakları tırmandığını da görüyorum. Kuşkusuz bu canlanış ve dirilişin baş mimarı ve emekçisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarıdır. Bir genç olarak ben de bu kutlu mücadelenin yol arkadaşlığına yeni dönemde dahil olmak istiyorum.
Gönülden bir başka ifadeyle; “Türkiye Yüzyılı”nın kapılarının açıldığı bu müjdeli zamanlarda ülkem için gayretli bir Türk genci, Hatay’ımızın yaraları sarılırken fedakâr, şefkatli bir hemşeri, yeniden inşa olurken hayırlı, çalışkan bir evlat olmak gayesiyle AK Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığımı beyan etmek istiyorum. Vatanıma, milletime ve Hatay’ıma hayırlı uğurlu olması dileğiyle.