Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’DE TEK VÜCUT OLACAĞIZ!

Belen Belediye Başkanı İbrahim

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ve Belen İlçe Teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Hatay İl Başkanlığına atanan İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dost sohbeti ortamında geçen ziyaret programında günün anlam ve önemine istinaden yapılan konuşmalarda, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan başkanlık ve genel seçimlerin önemi, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik baskılar, dış güçler tarafından desteklenen siyasi yapıların ülkemizin geleceğine vereceği zararların yanı sıra, Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın neden yanında olmalıyız, Milliyetçi Hareket Partisinin önemi ve Cumhur İttifakının tek seçenek olduğu üzerine sohbet edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’ı ziyaret programına, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, İsk. Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin, İsk. KAÇEP Başkanı Fatma Kaya, Ülkü Ocakları Başkanları Bünyamin Tubay, Cihan Akyürekoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte katıldı.