Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 03.02.2023 Cuma günü (Bugün) Saat 15.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

       G Ü N D E M MADDDELERİ İSE ŞÖYLE:

  • İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi V. Etap (Kent Merkezi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  • İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VI. Etap (Büyükdere Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  • İskenderun Karayılan Mahallesi 506 ve 1306 parseller önü liman amaçlı kullanılmak üzere sunulan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  • Denizciler Mahallesi sınırları içerisinde 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı paftaları, plan açıklama raporu ve ekleri 30 gün süre ilan edilmiş olup, askı ilan süresi içerisinde yapılan 9 adet itiraz dilekçesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  • Barbaros, Cumhuriyet, Pirireis, Kurtuluş, Hürriyet, Süleymaniye, Yenişehir, Savaş ve Çay Mahallelerinin bölge otoparklarının belirlenmesi için gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.