Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

İBRAHİM GÜZEL: İLÇEMİZDEKİ OKUMA


İBRAHİM GÜZEL: İLÇEMİZDEKİ OKUMA ORANININ ARTMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, geleneksel hale gelen kitap fuarının açılışını vatandaşlar ile birlikte yaptı.


Fuarın açılışında konuşan Başkan Güzel, “Fuarımızın bu sene 3.sünü gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz. Vatandaşlarımızın edebi ve kültürel yönünü güçlendirecek böyle fuar ve organizasyonları çok önemsiyoruz. İlçemizdeki okuma oranının artması için çalışıyor, çalışmalarımızı böyle fuarlarla kalıcı hale getiriyoruz. Bugün buraya gelerek bizi yalnız bırakmayan yazarlarımıza, şairlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Güzel konuşmasının ardından fuarın açılışını konuklar ile birlikte gerçekleştirdi. Fuarda yer alan stantları katılımcılar ile birlikte gezen İbrahim Güzel, yayınevi ve stant görevlilerinden bilgi aldı.
Farklı yayınevlerinden birçok önemli eserin yer aldığı fuarda, test kitaplarından kırtasiye ürünlerine kadar çeşitli materyaller de yer alıyor.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Defne Belediyesi Kitap Fuarı, 12 Şubat tarihine kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.
Fuarın açılışına Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile birlikte Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Defne Belediyesi meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Fuar 3 – 12 Şubat tarihleri arasında Sümerler Mahallesi Doğuş Okulları önünde açık olacak.