Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PSİKOLOG EZGİ YAYLA KLİNİĞİNİ AÇTI

İstanbul Mind Nişantaşı Psikoterapi


İstanbul Mind Nişantaşı Psikoterapi Enstitüsü’nün ortaklığını yürüten psikolog Ezgi Seda Yayla, memleketi Hatay’da İskenderun ve Arsuz bölgesine de hizmet vermek üzere klinik açtı.

Çift terapisti ve Çocuk Ergen psikoloğu olarak yüz yüze ve online hizmet verecek olan Ezgi Seda Yayla’nın klinik açılışı, Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen kokteyle, eski ve yeni politikacıların bir araya getirdi.

Karaağaç Konarlı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Soner Eker İş Merkezi’nde Ezgi Seda Yayla’nın klinik açılışına CHP’li milletvekilleri Suzan Şahin, Sedat Topal, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eski milletvekilleri Fuat Çay, Nihat Matkap, eski ANAP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayla, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek, işadamları ve davetliler katıldı.Eski ANAP Milletvekili Hüseyin Yayla ve dünürü CHP K. Maraş Milletvekili Durdu Özpolat, çocukları Mustafa Yayla ve klinik psikolog Ezgi Yayla ile birlikte ev sahibi olarak konukları samimi bir şekilde karşıladı.

Nur Organizasyon firması gözetiminde gerçekleştirilen açılış öncesinde İskenderun.org mikrofonuna kısa açıklamada bulunan Psikolog Yayla, Çift terapisti ve Çocuk Ergen psikoloğu olarak hem yüz yüze hem de online danışan kabul ettiğini belirterek “İstanbul Mind Nişantaşı Psikoterapi Enstitüsü’nün ortaklığını yürüttüğüm bu merkezden sonra İskenderun’da da bir klinik açmak istedim. Yakın dostlarımın katılımıyla gerçekleştirdiğim bu klinikte Çarşamba ve Perşembe günleri hariç danışan kabul edeceğim. Diğer günlerim ise İstanbul Nişantaşı’ndaki merkezimde hizmet vereceğim” dedi.

Konuşmasında, ailelere de seslenen psikolog Yayla, ebeveynlerin çocuklarına sevgi ve şefkatle yaklaşmaları gerektiğini dile getirerek, bu yaklaşımın en iyi psikolojik etken olduğunu dile getirdi.

Daha sonra konukların katılımıyla kliniğin kurdelası, hayırlı olması dileğiyle kesildi. CHP’li milletvekilleri Şahin ve Topal, böyle bir merkezin açılışını yapan psikolog Yayla’daki cesaretin alkışlanması gerektiğini dile getirerek, başarı dileğinde bulundu.

Milletvekili Topal da, yaşanan sorunlardan dolayı milletvekilleri olarak kendilerinin de psikolojik olarak etkilendiklerini, arada bir kliniğe gelerek psikolojik destek alabilecekleri esprisinde bulundu.