Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÖNDEN ROMANYALI KONUKLARINI AĞIRLADI

Avrupa Birliği Erasmus+ Okullar

Avrupa Birliği Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA 229) faaliyetleri kapsamında İskenderun’a gelen Romanyalı öğretmen ve öğrenciler, Kaymakam İskender Yönden’in misafirperverliğiyle ağırlandı.

AB Erasmus+Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti Europe Culture Hunt (Avrupa Kültür Avı) Projesi Yemek Kültürü uygulamaları kapsamında kente gelen Romanyalı konuklar, Kaymakam İskender Yönden’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler. Akabinde Kaymakam İskender Yönden’in de katılımıyla İskenderun Özel Bilfen Koleji’ne ziyarette bulunarak, karşılıklı diyalog ortamında bilgi alışverişi yapıldı.

Proje kapsamında İskenderun’a gelen misafirlere eşlik etmesinin yanı sıra bir misafiri öğrenciyi evinde ağırlayan Kaymakam İskender Yönden’in kızı Elif Ayperçem Yönden, yabancı dille bilgi alışverişinde bulundu.

Projeye; İskenderun’u temsil etmek üzere İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi katılmış ve İngilizce Öğretmeni Sinan Yıldırım proje koordinatörlüğü üstlenmiş olup, projenin ortakları olan İspanyalı ve Polonyalı gruplar ise ülkelerindeki pandemi kısıtlamalarından dolayı online olarak katıldılar.