Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖĞRENCİLER KAYMAKAM YÖNDEN’DEN KARNELERİNİ ALDILAR

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda tertip edilen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne coşkusunu pekiştirdi.

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla ilçedeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda olduğu gibi Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda da karne dağıtım töreni düzenlendi.

Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne töreninde; öğrenci  velileri ile selamlaşmasının akabinde okul binasına geçen kaymakam İskender Yönden, Okul Müdürü, öğretmen, öğrenciler ve veliler tarafından coşkuyla karşılandı.

Kaymakam İskender Yönden, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla aynı sırada oturup gelecekte ne olmak istedikleri ve herhangi bir ihtiyaçları olup  olmadığı yönünde hasbihal etmesinin ardından öğrencileri tebrik ederek karnelerini ve karne hediyelerini verdi.

Kaymakam Yönden, kısa bir konuşma yaparak; “Kent genelinde bir eğitim-öğretim döneminin daha huzurlu, başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Bu süreçte gayret ve özveriyle çalışan İskenderun İlçe M. Eğitim Müdürlüğü, okul idarecileri, öğretmenler, okul personelleri ve velilere canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur  içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

Karne törenine; Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun İlçe Milli  Eğitim Müdürü Ali Haytaz ve Şube Müdürü Önder Faruk Sarı ile hayırsever Suna Tekin ve öğrenci velileri katıldı.