Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TMO Hatay Başmüdürü Ünlü İGC ziyaretinde açıkladı:

İskenderun TMO Şube Başmüdürlük

İskenderun TMO Şube Başmüdürlük oldu
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini ziyaret eden Hatay TMO Başmüdürü Suat Ünlü Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’ya bağlı yüksek kapasiteli şube müdürlüklerine başmüdürlük unvanı verilmesi kapsamında TMO İskenderun Şube Müdürlüğü, 9 Ekim 2021 tarihinde Hatay Baş Müdürlük olduğunu açıkladı.
Hatay TMO Başmüdürü Suat Ünlü ve beraberinde Fuat Kaya’nın hazır bulunduğu ziyarette İGC Başkan yardımcısı Sabahattin Uygun, yönetim kurulu ve üyelerin hazır bulundu. Başkan yardımcısı Uygun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TMO Başmüdürlüğünün Başmüdürlük olarak hizmet vermeyesi başladığı söyledi.
TMO’ya bağlı yüksek kapasiteli şube müdürlüklerine başmüdürlük unvanı verilmesi kapsamında TMO İskenderun Şube Müdürlüğünün Baş Müdürlük Ünvanı ile hizmet vermeyi sürdürdüğünüi söyleyen Hatay TMO Başmüdürü Suat Ünlü, 9 Ekim 2021 tarihinde Hatay’ın 14 ilçesinin İskenderun merkezli faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.
İskenderun Körfezindeki liman hizmetlerinin kısa sürede yapılmasına olanak tanıması ile ithalat ve ihracat ürünlerinin yükleme ve boşaltma kapasitesinin yüksekliğinin de etkili olduğunu belirten Hatay TMO Başmüdürü Suat Ünlü, “TMO olarak Hatay’ın tüm ilçelerine hizmet veriyoruz. İlimiz sınırları içerisindeki 14 ilçemiz Hatay Başmüdürlüğüne bağlı olarak hizmet veriyoruz. Başmüdürlüğümüz bünyesinde Kırıkhan Reyhanlı ve Antakya’da Ajans Müdürlüklerimiz bulunmaktadır.” Diye konuştu. Ziyaretin ardından İGC yönetimi Hatay TMO Başmüdürü Suat Ünlü ve Fuat kaya ile günün anısına objektiflere poz verdiler.