Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖSYM Başkanı Aygün’den İSTE’ye Ziyaret

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ü ağırladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Akyol ve Prof. Dr. Cengiz Ceylan, 23 Eylül Perşembe günü İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Depci tarafından ÖSYM Heyetine İSTE’de yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve projelere ilişkin bilgi verildi. Görüşmede, ÖSYM ile İSTE arasında yapılan iş birliklerinin sürdürülmesi ve mevcut iş birliklerine yenilerinin eklenmesi konuları da ele alındı.

Başkan Aygün, İSTE Rektörü Depci’nin göreve başlamasının Birinci Yıld önümü anısına İSTE Şeref Defteri’ni imzaladı. Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmenin ardından Rektör Depci, Başkan Aygün, Başkan Yardımcıları Akyol ve Ceylan, İSTE ÖSYM Bürosunu ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Rektör Depci ve ÖSYM Başkanı Aygün, günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten İSTE Rektörü Depci ise “Bölgenin yükselen değeri olarak İSTE, öğrencileri ve bölge halkı için çalışmaya devam ediyor. ÖSYM Başkanımıza ve Başkan Yardımcılarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.