Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR

İskenderun Belediyesi korona virüs

İskenderun Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarında beslenme imkânları azalan sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Çevre Müdürlüğüne bağlı ekipler, beslenme ünitelerine, parklara ve belirli noktalara yem mama ve su bırakmaya devam ediyor.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYORUZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kedi, köpek ve kuşların aç kalmaması için Çevre Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz parklara ve belirli noktalara yem bırakıyor. Koronavirüs nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz ve doğal hayattaki hayvanlara yönelik besleme çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz.

PERİYODİK YEM VE SU BIRAKILIYOR

Korona virüs salgının insan hayatını olduğu gibi sokak hayvanlarının hayatını da olumsuz etkilediğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hafta sonu uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sevimli dostlarımızı unutmuyoruz.Onların aç ve susuz kalmasına gönlümüz razı olmayacağı için düzenli olarak mama dağıtımını gerçekleştirmeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.