Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB PERSONELLERİNE ARSUZ’DA Kİ İŞLETMELERDEN İNDİRİM

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Turizm ve Kültür Derneği, Arsuz’un turizmine katkı sağlamak amacıyla indirim protokolü imzaladı.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, Büyükşehir Belediyesi personelinin derneğe üye olan 24 işletmeden faydalanabileceğini ifade etti.

“PERSONELİMİZ YÜZDE 20’DEN BAŞLAMAK ÜZERE İNDİRİM ALACAKLARDIR”

Yapılan protokol ile Arsuz’daki işletmelere önemli destek sağlanmış olacağını belirten Başkan Savaş, “ Bizi belediyemizde ziyaret eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneğine teşekkür ederim. Yaklaşık 14 aydır dünyada pandemi süreci yaşanıyor. Ve bundan sonraki meçhul günlerde esnafımız daha rahat etsin diye Arsuz Turizm ve Kültür Derneği önemli bir çalışma yapmıştır. Bu çalışmanın içerisinde otelden lokantaya kadar birçok işletme mevsimlere bağlı olmak üzere indirim vermektedir. Biz de bugün Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Arsuz Turizm ve Kültür Derneğine üye olduk. Ve belediyemizde çalışan bütün arkadaşlarımız Arsuz’daki gidecekleri oteller başta olmak üzere esnafımızın büyük bir kısmında yüzde 20’den başlamak üzere indirim alacaklardır. Arsuz Turizm ve Kültür Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine kendi ilçelerine yapmış oldukları duyarlı ve faydalı işten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Aslan protokolü birlikte imzalayarak her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.