Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyetisyen Celile Yılmaz Aura Güzellik Merkezinde…

Aura Güzellik Merkezinin yeni

Aura Güzellik Merkezinin yeni Diyetisyeni Celile Yılmaz, sık sık kilo alıp verenler için diyet disiplini gerektiğini, aynı zamanda yaşam tarzlarında ve beslenme alışkanlıklarındaki değişimi tetikleyici kararlar almalarını önerdi. Aura Estetik ve Güzellik Merkezinde sağlık hizmeti vermeye başlayan Diyetisyen Celile Yılmaz, böylesi önemli bir kurumda görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek “2017 Yılında Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldum. Üniversite yıllarımda bölgemizde ve büyükşehirlerde birçok önemli hastanede işin ehli olan meslektaşlarımla birlikte çalıştım. Hemen ardından mesleki kariyerime bir sağlıklı yaşam merkezinde başladım. Hem yüz yüze hem de online danışmanlık hizmeti ile uzaktan diyet görüşmelerini sürdürdüm” dedi.

Beslenme problemleri dışında birçok farklı hastalıklarda diyet programları hizmeti verdiğini ifade eden Diyetisyen Celile Yılmaz “Bunların birkaçı: diyabet, tiroid hastalıkları, metabolik sendrom yani obezite, kalp ve mide hastalıklarında diyet tedavileri sıralanabilir. Fakat günümüzde diyetisyenlerin en büyük problemi sık sık kilo alıp verenler ne yazık ki… ‘Pazartesi diyete başlarım’ mantığıyla hareket edenler, bu disiplini en fazla birkaç gün sürdürdükten sonra pes ediyorlar, verdikleri kiloları bir süre sonra fazlasıyla geri alıyorlar. Bu durum yıpranmalarına ve hedeflerinden uzaklaşmalarına sebep oluyor” diye konuştu.

Diyete başlayanlar için en büyük çözümün yaşam tarzlarında ve beslenme alışkanlıklarındaki değişimi tetikleyici kararlar vermekten geçtiğine dikkat çeken Yılmaz “Sürdürülebilir bir yaşam tarzı haline getirilen diyet süreçleri ve beslenme alışkanlıkları kalıcı ve memnun edici sonuçlara ulaştırır. Hedeflerim doğrultusunda birçok insanın hayatına dokunarak onların hem sağlık problemlerini gidermek hem de yaşam kalitelerini arttırmak için artık Aura Estetik ve Güzellik Merkezinde hizmet vermeye devam ediyor olacağım. Danışmak isteyen herkesi kliniğimize bekleriz” şeklinde konuştu.