Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uzun ince bir yoldayız…

Bu haberin fotoğrafı yok


Koskoca bir yılı daha, acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz.Bu arada ömrümüzden bir yıl daha eksiltiyoruz.Yarın yeni bir 365 güne başlıyacağız.Kısmet olursa 1 Ocak 2021 diyeceğiz. Her zaman geçmişimizden ders alarak, aydınlık geleceğe güvenle bakacağız. Hiç bir zaman usanmıyacağız,yılmayacağız ve bıkmayacağız.
Depremler,yangınlar, sel felaketleri,kuraklık,virüs salgını,savaşlar, kadınların vahşice öldürülmesi ve trafik kazaları birbirlerini takip ettiler. Özellikle virüs,corena-19 adıyla tüm dünyayı etkisi altına aldı. Zengin, fakir, amir, memur, işçi demeden çok sayıda kişiye rahatsızlık verdi. Hasta olanlar ve vefat edenlerin sayısı hızla arttı. Mecburen sosyal mesafeli ve maskeli bir hayata merhaba dedik. Temizliğin önemini bir kez daha anladık. Allah’ın takdirine her zaman boynumuz bükük. Dua etmekten başka çaremiz yok. Bu arada sabretmenin önemini de iyice öğrendik. Kendilerini bir şey zanneden bazı ülkeler, tavşan kaç tazı tut taktiklerini devam ettirdiler. Dünyanın farklı yerlerinde açlıktan ve zulümden çok sayıda insan bu dünyaya veda etti. İşgallerin ve zulümlerin ardı arkası hiç kesilmedi. Dünyada insan hakları göstermelik olmaktan daha ileriye gitmedi.
Umarım 2021, sıkıntıların azaldığı,sağlık ve afiyet içerisinde yaşayacağımız bir yıl olur. İnşallah, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir süreç olur. Temiz bir doğa ve çevrenin hakim olduğu daha nice zamanlar olur. Dünyada barış ve kardeşliğin sürekliliği esas olur. İstiklal Marşı yılımız hayırlı olur.
Allah, Ülkemizi ve insanlık alemini virüs illetinden uzak eylesin.Afatından ve kötülüklerden cümlemizi korusun. Savaşlar olmasın, çocuklar kimsesiz kalmasın. Kadınlar öldürülmesin.Hastalarımıza acil şifalar ve geçmişlerimize rahmet olsun. Merhum Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi, ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımız ilelebet dalgalansın, ezan sesleri semalarımızdan hiç eksik olmasın.
Evde kalın ve her daim sağlıkla kalın…