Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SAVAŞ İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bazı temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi heyeti ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hatay Gastronomi Evi’nde gerçekleşen organizasyona CHP Genel Başkan Yardımcılarından CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler, iş insanları ve konuklar katıldı.

“PARTİMİZİN TEMSİLCİLERİ HATAY’IN EKONOMİK TABLOSUNU YERİNDE GÖRMEK İSTEDİ

15 Kasım Pazar günü gerçekleşen organizasyonda CHP heyetinin Hatay’daki ekonomik gelişmeleri yerinde görmek için şehri ziyaret ettiklerini belirten Başkan Savaş, “Partimizin heyeti hafta sonu şehrimize gelerek Hatay’ın ekonomik tablosunu yerinde görmek ve iş dünyasının temsilcileriyle buluşmak istedi. Hatay ne durumda, şehrimizle ilgili hangi politikalar uygulanmalı diye fikir edinmek istedi. Bu güzel kahvaltıyı organize eden ve bizi buluşturan herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen organizasyonda CHP Ekonomi Masası temsilcileri, Hataylı iş insanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

Başkan Lütfü Savaş, Hataylı iş insanlarının yaşadığı sorunları büyük dikkatle dinleyerek konuyla ilgili notlar aldı.