Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

43 Yılında GÜVEN veriyor!

HABER: Abdurrezzak NAZLI- Doğu

HABER: Abdurrezzak NAZLI- Doğu Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösteren yarı – römork treyler ve kamyon üstü araç üreticisi İskenderun Güven Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, hazır beton santrallerine ve inşaat sektörüne sağladığı araçlarla, 43 yıldır yurt içi teslimatlarına aralıksız devam ediyor.
Yıllık 600 adet üretim kapasitesiyle diğer rakiplerini geride bırakarak bu sene 43. yılını kutlayacak olan Güven Makine, ürün çeşitliliği ve kalitesini sürekli arttırarak, müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz dolduruyor.
İmalatlarını İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında gerçekleştiren ve bu yılki teslimatlarını, Türkiye’nin sayılı nakliye ve lojistik firmalarına teslim eden Güven Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Metin Kirmit, ürünlerinin kalitesinden, sağlamlığından ve kullanım kolaylığından dolayı en çok tercih edilen markalardan biri olduklarının altını çizdi.
Uzun yıllardır Güven’in ürünlerini kullanan Alışan Lojistik İstanbul ve Tufanoğlu Nakliyat Samsun firmaları, filosunda bu yıl revizyona giderek yeni ürünlerini teslim aldığını kaydeden Genel Müdür Yardımcısı Metin Kirmit “Aynı şekilde Türkiye’nin sayılı un firmalarından olan Çağrı Un Nevşehir ve Dayıoğlu Un G. Antep firmaları da filolarını Güven’in damper silobas ürünleri ile yenileyerek, 2020 yılına güçlü bir giriş yaptılar.
Güven kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermedik. Firma olarak ürünlerimize gösterilen ilgiden dolayı geleceğe daha da Güven’le bakıyoruz.
Treyler ve üst yapılı araç sektöründe tam kadro hazırız. 43 yıla yakın süredir adına yakışır şekilde üretim gerçekleştirerek sektöre dinamizm kazandıran Güven, Türk işçisinin ve Türk mühendisinin becerisini, zekâsını ve alın terini bu ülke için kullanmaktan ve taviz vermeden sürdürdüğü kalite anlayışını, üretilen ürünlerin her noktasına taşımaktan mutluluk duymaktadır” diye konuştu.