Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

52 SOKAK 23 NİSAN’da COŞTU

7’DEN 70’e BAYRAM ETKİNLİĞİ

7’DEN 70’e BAYRAM ETKİNLİĞİ

İskenderun-Arsuz sınırındaki Konarlı mahallesi 52 sokak sakinleri, 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

BALKONLAR KIRMIZI BEYAZ

Bir gün önceden başlayan hazırlıklar sonunda balkonlar ve sokak Ayyıldızlı bayrağımız, Atatürk posterleri, balon ve konfetiler ile adeta kırmızı beyaza büründü. Ayrıca 23 nisan akşamı balkon gösterisi için de ışıklandırma yapıldı.

MARŞ EŞLİĞİNDE COŞKU

Sabah saatlerinden itibaren hane halkının çocukları bu coşkuyu ebeveynleri ile birlilte yaşadılar. Başta İstiklal Marşımız olmak üzere, İzmir Marşı, 100. Yıl Marşı ve Barış Manço’nun “Günaydın Çocuklar” ile efsaneleşen şarkısı eşliğinde profesyonel organizasyonları aratmayan renkli bir konsept oluştu.

Komşuluk ruhunun örnek bir potansiyelde olduğu sokakta ayrıca aynı güne rastlayan doğum günleri de kutlamalara ayrı bir renk kattı.

HER EVİN ÇORBADA TUZU VAR

Mahalle sakinlerinden Naim-Zehra  ve Hakan-Aylin Abacı, Hüsamettin-Türkan Yılmaz, Erdal-Arzu çifti ile Mavi ailesi, Abdurrezzak-Aynur Nazlı, Abdullah-Esra Bayraktar ve Yusuf-Nilay Gümüş Bıçkı, aileleri, bu organizasyondaki kolektif çabaları diğer sokak sakinleri tarafından takdir edilerek alkışlandı.