Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konarlı 52 sokak sakinleri 6 aydır Arsuz Belediyesi’nden dönüş bekliyor

Konarlı 52 sokak sakinleri

Konarlı 52 sokak sakinleri 6 aydır Arsuz Belediyesi’nden dönüş bekliyor

 

Ağustos 2019’da Arsuz ilçesi Konarlı mahallesinde Başkan Asaf Güven’i misafir eden 52 sokak sakinleri, yıllardır çözülemeyen sorunlarını bizzat iletme imkanı bulmuşlardı. Başkan Güven ve ekibi, göreve henüz yeni gelmiş bir kadronun kısa zamanda bütün sorunları çözemeyeceğini belirtmiş ve zaman istemişti.

Aradan geçen 6 aylık sürede dile getirilen sorunların hiç biri çözülemedi. En küçük bir yağmurda sokak çamur deryasına dönüşüyor. Sezer sitesine de komuş olan sokağın sakinleri hizmet alamadıklarını belirterek verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor.

52 Sokak Sakinleri olarak Başkan Asaf Güven’e yazılan mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Başkan.

Sokağımıza geldiğiniz günün üzerinden 5 ayı aşkın zaman geçti. Görevi yeni devralmış olan sizlere, Arsuz-İskenderun arasında sıkışmış küçük bölgemizin sorunlarını iletmiş ve yeni bir yönetimin hırsı ve hizmet bilinciyle bizlere belediyemizin varlığını hissettireceğinize inandık.

İnanın istediğimiz fazla bir şey yok. Asla bir imtiyaz veya hakkımızdan fazlasını talep etmiyoruz.

Bizler de ilçemizin diğer bölgelerinde yaşayan hemşehrilerimiz gibi, eş ve çocuklarımızla birlikte hak ettiğimiz şekilde yaşamak istiyoruz.

Dost ve akrabalarımızın gelmekten erinmediği, çocuklarımızı ve ailelerimizi alan servis ve taksilerin sokağa girmekten çekinmediği, güneşin yüzünü gösterdiği saatlerde çocuklarımızın çıkıp oynayabileceği sokak ve çevreye sahip olmak istiyoruz.

Sayısız kere telefon, mesaj ve dilekçelerle ilettiğimiz taleplerimize yine duyarsız kalınacağına inanmış olsak ta, haklarını bilen vatandaşlar olarak bir kez daha sorunlarımızı dile getirmek istiyoruz.

Saygılarımızla.

Arsuz Konarlı Mahallesi sokak sakinleri”