Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun Kent Konseyi 28 Şubatta Toplanıyor…

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile CHP ve MHP temsilcileri, İskenderun Kent Konseyi’nin kuruluş çalışmalarıyla ilgili olarak İGC Basın Merkezi’nde açıklamalar yaptılar. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, yaklaşık 2 aydır yapılan çalışmaların sonuna geldiklerini belirterek, “İskenderun Belediye Meclisi bizleri Kent Konseyi kurulması için görevlendirdi. Ak Parti, CHP, MHP temsilcisi arkadaşlarla birlikte çalıştık. Kentimizin tüm dinamiklerinin içinde olduğu bir konsey kurmayı hedefledik. 28 Şubat Cuma günü Belediye Kültür Sarayı’nda ilk genel kurulunu yaparak hayata geçirmiş olacağız” dedi.

CHP temsilcisi Bülent Kırmızıoğlu da, kent konseyini parti olarak çok önemsediklerini, davetli her kuruluşun toplantıya katılmasını beklediklerini, farklı fikirlerin orada bulunmasının çok önemli olduğunu söyledi.

MHP temsilcisi Emir Selim Yazar da İskenderunlu bilincinin oluşturulması için konseyin kurulmasının çok önemli ve kamuoyu baskısı yapacak güçlü bir inisiyatif oluşturmak gerektiğinin de altını çizerek ayrıca konseyin projelerini de hayata geçirmek için yararlı çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti.

İGC Başkan Veysel Cıncık da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak kent konseyini önemsediklerini ve destek vereceklerini vurguladı.