Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun Kampüsü eğitime güçlü geliyor

HABER: Abdurrezzak NAZLI- İskenderun’da

HABER: Abdurrezzak NAZLI- İskenderun’da özel eğitim hizmetinin çıtası yükseliyor.  İskenderun Uğur Okulları’nın kurucusu  Atilla Karakayalı’nın da yönetim kurulu üyesi olduğu Bahçeşehir Koleji, İKEM Koleji’nin bileşkesindeki yeni yerine geçerek burada İskenderun Kampüsü’nü oluşturdular.

Önümüzdeki yıldan itibaren Bahçeşehir Koleji adı altında İKEM’in özel eğitime son vermesiyle birlikte faaliyete başlayacak olan İskenderun Kampüsü, kentin yakından tanıdığı başarılı eğitimci Mustafa Uçan müdürlüğünde kaliteyi artırmayı hedefliyor.

İskenderun Kampüsü Kurucu Ortakları, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Zeki Özger ve Atilla Karakayalı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Okul Müdürü Mustafa Uçan ile birlikte bu konuda bilgi vermek üzere  İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i  ziyaret ettiler.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü yönetim kurulu üyelerine eğitime yaptıkları yatırım ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HEDEF KALİTELİ EĞİTİM

“Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her yerine ulaştırmak” hedefiyle Türkiye genelinde eğitim yatırımları yapan Bahçeşehir Koleji, mevcut kampüslerini de yeni kademeler açarak ve fiziksel olanaklarını geliştirerek desteklemeye devam ediyor. 7 yıl önce açılan Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü de bu amaçla yeni eğitim öğretim yılında Lise öğrencilerini de kabul edecek. 2020-2021 eğitim öğretim yılına İskenderun’daki yeni kampüs binasında devam edecek okula bu yıl ayrıca Kurucu Temsilcileri; uzun yıllar bankacılık ve finans alanında çalışmış Osman Zeki Özger ve İskenderun’un saygın isimlerinden uzun yıllardır Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde Kurucu Temsilcisi ve yönetici olarak çalışan Atila Karakayalı dahil oldu. Karakayalı ve Özger’in ortak açıklamasıyla şunları söylediler;” İskenderun Kampüsü’nün yeni eğitim yılına daha da güçlenerek gireceğinin altını çizdiler.

SINAV TARİHLERİ BELLİ

Önümüzdeki yıldan itibaren anaokulu, ilkokul, ortaokul öğrencilerimize ek olarak Lise öğrencilerini de kabul edeceğiz. İlköğretim kademeleri için 22 Şubat 2020 tarihinde; Anadolu Lisemiz için 29 Şubat 2020 tarihinde Okula Kabul Sınavlarımızı yapacağız. Yeni döneme, yeni yerleşkemizde başlayacağız. Öğrencilerimize eğitim modellerinin en iyilerini sunarken, fiziki koşullarımızı da sürekli olarak iyileştirmek hedefindeyiz. Bu nedenle bu yıl böyle bir karar alındı.”

ÖZLEM DAĞ: YENİ YERLEŞKEDE BAŞARILAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Yeni eğitim öğretim dönemine yeni yerleşkede merhaba demeye hazırlanan Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü ile ilgili konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ da öğrencilerine hep daha iyisini sunmanın kendileri için öncelikli amaç olduğunu söyledi.  İskenderun Kampüsünün yeni yerleşkesinde başarılarını artırarak sürdüreceğini söyleyen Özlem Dağ, sözlerine şöyle devam etti: “Eğitim modellerimizi sürekli olarak güncelliyor, geliştiriyoruz. Yıllar önce STEM eğitimi dediğimizde Türkiye’de bu konu gündemde değildi. STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından biriyiz. Yıllar içinde bizim anaokulundan itibaren uyguladığımız bu eğitim modelinin önemi anlaşıldı, şimdi Türkiye’de eğitimin en önemli gündem maddelerinden biri. Bu yıl Yapay Zeka Okuryazarlığı dersini hayata geçirdik. Türkiye’de bu eğitimi veren ilk ve tek K12 eğitim kurumu olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Hedefimiz Türkiye’nin her noktasında öğrencileri geleceğin eğitimiyle buluşturarak ülkemize eğitimle hizmet etmek. Bu hedefle 7 yıl önce değerli kurucu temsilcilerimizin aldıkları sorumlulukla İskenderun Kampüsümüzü hayata geçirdik. 7 yıldan bu yana İskenderun’da başarılı, geleceğe hazır, fark yaratan öğrenciler yetiştiriyoruz. Bu yıl Anadolu Lisesi kademesini de açmaya karar verdik. Ayrıcalıklı lise eğitimimizi İskenderun’a getirmekten mutluyuz. Yeni açılan liselerimizle birlikte kampüsümüzü yeni yerleşkesine taşımaya karar verdik. Öğrencilerimiz için tıpkı eski kampüslerindeki gibi ayrıcalıklı bir kampüs hazırlıyoruz. Daha geniş bir alanda, yenilenmiş eğitim ortamlarında aldıkları kaliteli eğitimi daha ileri götürecekler. Bu değişikliğin öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

TOPLAM 128 KAMPÜS

Türkiye’nin 60 ilinde 128 kampüsle eğitim öğretim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Koleji 7 yıl önce İskenderun’da açtığı ve anaokulu, ilkokul, ortaokul öğrencilerine eğitim veren kampüsün yeni binasında Lisede açıyor.

Tam donanımlı laboratuvarlar ve öğrencilerimizin her alandaki çalışmaları için ayrıcalıklı alanlarla özel bir yerleşkenin (İKEM yerinde) hazırlıkları yapılıyor.