Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

52 SOKAK

HABER: Abdurrezzak NAZLI- İskenderun

HABER: Abdurrezzak NAZLI- İskenderun sınırının bittiği, Arsuz sınırının başladığı Konarlı mahallesi 52 sokak ve civarındaki hane sahipleri güzel bir toplantıya ev sahipliği yaptılar. Sınırda olmalarından dolayı hizmet alamadıklarından yakınan ve yıllardır olan beklentilerini dile getirmek isteyen sokak sakinleri, Sezer sitesinin arkasındaki Yusufoğlu bloklarının bahçesinde bir toplantı organize ettiler.

ÖNCELİKLİ SORUN GÜVENLİK

Son zamanlarda bu sokakta artan hırsızlık olaylarından yakınan hane sahipleri bununla ilgili endişelerini iletmek üzere Arsuz Kaymakamlığı ve Emniyeti ile bilgi paylaşamına fırsat buldular. Toplantıya katılan emniyet yetkilileri mobese talebini ilgili mercilere ileteceklerini belirttiler.

BU SOKAK 5 YILDIR İHMAL EDİLDİ

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de bu davet için teşekkür ederek, sokağın toz içinde kalan yolu, tamamlanmayan çocuk parkı, çevre temizliği, sinek sorunu ve asfalt beklentileriyle ilgili olarak yaptığı konuşmada, “Göreve henüz 4 ay önce geldim, yapacağımız hizmetleri projelendirme aşamasındayız. Faaliyete başladığımız gün Arsuz merkezine ne hizmet veriliyorsa buraya da aynısını yapacağımı söz verebilirim. Zaman konusunda benden kesin bir tarih istemeyin, ancak vicdanıma güvenin.” dedi.

İSMİYLE ÖRNEK BİR SOKAK OLACAK

Öte yandan müzisyen, ressam, sporcu, eğitimci, yönetmen ve teknisyenlerin bulunduğu civarda peyzaj işlerine düşkün gönüllü insanların yaşaması nedeniyle “SANAT SOKAĞI” adının verilmesi önerisi, Başkan Asaf Güven’i oldukça sevindirdi. Birkaç hafta sonra tekrar bu birlikteliğe katılmak istediğini belirten Başkan Güven, bu konuda üzerine düşeni memnuniyetle yapacağını ifade etti.

Sokak sakinleri de Arsuz Belediyesi ve Emniyet yetkilileriyle mahalle muhtarının katıldığı toplantıya kusursuz ev sahipliği yaparak katılımcılara teşekkür ettiler.