Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’DA “AÇIK KAPI” BÜROSU HİZMETE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme

İskenderun’da “Açık Kapı” bürosu hizmete başladı

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından, vatandaşlar ile en üst düzeyde iletişimin kurulması, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaşların talep ve beklentilerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi amacıyla oluşturulan AÇIK KAPI uygulaması İskenderun bürosu hizmete başladı.

Kaymakamlık Hizmet Binası zemin katında oluşturulan AÇIK KAPI bürosunda; Kaymakamlık, Belediye ve Sosyal Hizmet Merkezi temsilcilerinden oluşmak suretiyle diyaloğu iyi olan ve sorun çözme yeteneğine sahip 3 personel görevlendirilmiş olup, ayrıca söz konusu personellerimiz İçişleri Bakanlığı tarafından da eğitime tabi tutuldular.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada “16 Temmuz 2019 Salı günü itibariyle hizmete açılan AÇIK KAPI bürosu marifetiyle; Vatandaşlarımızın yüz yüze, resmi internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilmesi mümkün kılınmıştır. Yapılan başvurular elektronik sisteme kaydedilmek suretiyle ilgili/yetkili birimlere yönlendirilmesi sağlanmakta ve mümkün olan en kısa sürede şikayet/taleplerin sonuçlandırılması için gayret gösterilmektedir. Vatandaşlarımız sürecin her aşamasını, başvuru numarasıyla internet sistemi üzerinden ve mobil telefonuyla takip etmesi mümkündür.” denildi.