Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsuz Şebnem Ferah’la coştu…

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bu

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen dört günlük MilyonFest konserlerinin üçüncü akşamında sahne alan Şebnem Ferah coşkusu vardı.

Yüzdeyüz Müzik ve Eğlenceyle, Redbull katkılarıyla düzenlenen festivalde dün gündüz ve gece YÖKŞ, Pera, Umut Kuzey, Feridun Düzağaç ve Emre Aydın’da sahne aldı.Arsuz Şebnem Ferah’la coştu…

 

Coşkulu bir ‘Hoş geldiniz’ konuşması ile konserine başlayan Şebnem Ferah; ‘Festivalin başından beri bütün müzisyen arkadaşlarının şarkılarına erken saatlerden itibaren büyük bir katılım gösterildiğini ifade ederek “Şekerle mi yıkandınız bilmiyorum ama çok tatlısınız! Uzun zamandır böyle bir şey görmedim. Hepinizin ellerine ayaklarına sağlık… İyi ki geldiniz. Umarım size sizin güzelliğiniz kadar güzel bir konser çalabiliriz” dedi.

Türk Rock müziğinin önemli isimlerinden Şebnem Ferah seslendirdiği şarkılarla alanı dolduran kalabalığa unutulmaz bir konser verdi, uzun süre hafızalara kazınacak bir eğlence yaşattı.

Festivalin dördüncü ve son günü bugün de Ümit Olgun ve Paryalar (Keşif Sahnesi), The Away Days, Can Gox, Pamela, Cem Adrian, Selda Bağcan ve Duman sahne alacak.