Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN FATİH TOSYALI: FUTBOL TURNUVASININ KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan futbol turnuvasının kuralarının çekileceğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivalinde sportif etkinliklere de büyük ağırlık verdiklerini söyledi.

KURA ÇEKİMİ 25 HAZİRAN’DA

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası kura çekimi 25 Haziran Salı günü saat 15.00’da belediyemizin meclis salonunda gerçekleştirilecektir. Kura çekimine tüm takım temsilcileri ve futbol severler davetlidir. Halı saha futbol turnuvası 27 Haziran -7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Futbol turnuvası millet parkı, sahil spor kompleksi ve İSTE spor kompleksinde düzenlenecek” dedi.

TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” gençlere sahip çıkmak, onları spora yöneltmek, dayanışma kaynaşma ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlarımıza ödüller verilecek” diye konuştu.