Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARTIK SAĞLIKLI BAKIM İÇİN ADRES BELLİ! ZAMARA GÜZELLİK MERKEZİ

İstanbul’da eğitimini gördüğü estetisyenliği,

İstanbul’da eğitimini gördüğü estetisyenliği, İskenderun’da icra etmeye başlayan Estetisyen Semra Göçer, en insanları memnun ve mutlu etmek üzere Meysun Life Güzellik Merkezi’ni devraldığını belirterek, “İnsanımız en güzeline layıktır” dedi.

Semra Göçer, İskenderun’a geldiği yıllarda güzellik merkezlerinin bu kadar yoğun olmadığı gibi taleplerin de yok denecek kadar az olmasından dolayı bir süre ilgi duyduğu emlak sektöründe yer aldığını anlattı.

 

Estetisyen Göçer, eğitimini aldığı mesleğini çok sevdiğini sürekli beyninin bir kenarında yer aldığını dile getirerek “Aklımın hep bir köşesinde estetisyenlik vardı. Çok önceleri tanıdığım Dr. Meysun Dönmez merkezini devredeceğini söyleyince ben de gerçek mesleğime dönüş kararı aldım. Meysun hanım halen belirli günlerde gelip hastalarını muayene ediyor.”

Meslekte en iyi olabilmek için çaba ortaya koyduğunu ifade eden Göçer, deneyimli ekibiyle çok sevdiği estetisyenlikte İskenderunlulara hizmet etmek istediğini kaydetti ve verdiği hizmetler konusunda şu bilgileri aktardı: “Cilt işlemlerinde, somon DNA, cilde nemi hapsedip, elastikiyetini arttırır. Aydınlanma ve parlaklık sağlar. Dermopen, gözenek sıklaştırma, ince çizgiler ve leke tedavisinde oldukça başarılıdır. Cilt bakımı, cildin derinlemesine temizlenip nefes almasını sağlayarak gözeneklerin sıklaşıp renk tonlamanın düzenlenmesine yardımcı olur. Akne tedavisi, akne kitlemizle ve ozonlu ürünlerle sonuca odaklı tedavi uygulaması yapıyoruz. Leke tedavisini, iğneli ve iğnesiz yöntemlerle sonuca odaklı leke tedavisi yapıyoruz. Çatlak tedavisi, doğum sonrasında ve kilo alıp vermeyle alakalı erkek ve bayanlarda iğneli ve iğnesiz olmak üzere yapılan mezoterapi yöntemleridir. Anti –Age bakım: Genetik ve yaşla alakalı ince ve derin kırışıkların tedavisidir. Botox kit bakım: Devrim niteliğindeki uygulama yüzdeki kasların ve tekrarlanan yüz mimiklerinden oluşan deformasyon ve çizgilerin boyun, yüz ve dekolte den itibaren yapılan bir tedavidir.6 toz aşamadan oluşmaktadır.”

Zayıflama programının bilimsel olarak yapılması gerektiğini savunan Semra Göçer “Cryo lipoliz: Vokum teknolojisiyle yağları dondurarak kıran ameliyatsız liposoction işlemdir. Radyofrekans: Isı yoluyla yağ parçalama özelliğine sahip olup selülit ve sıklaşma tedavisinde kullanılır. Kovitosyon: Ses dalgalarıyla yağ parçalama özelliğine sahiptir. Ozon sauna: Ozon tedavi bakteriler, virüsler ve mantarlar üzerindeki öldürücü etkisinden dolayı bütün enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Vücut fonksiyonlarını düzenler, ödem atar, zayıflama da destek olur. Kanser tedavisinde de kullanılır. Welloshop: Sıcak işlemlerin en etkilisi olup Radyofrekans vererek ısı yoluyla yağ parçalamaya yardımcı olur. Selülit ve çatlak tedavisinde de kullanılır. Lenf drenaj: Kan dolaşımını düzenler, ödem attırır ve sıklaşmada yardımcı olur. BM: Mikro dolaşımı hızlandırıp, kasları güçlendirip pasif jimnastiğin en etkilisidir. G.5: Masaj yoluyla kan dolaşımını hızlandırarak hem zayıflama hem de selülitte oldukça etkilidir. Merkezimizde bu işlemlerin yanı sıra kalıcı makyaj, 3 D Microblading dudak kontür, eyeliner ( göz), kıl tekniği, kaş şekillendirme, kalıcı oje, protez tırnak uygulamalarını da yapmaktayız” şeklinde konuştu.

Göçer, medikal ayak bakımından da söz ettiği konuşmasında “Günlük hayatımızda birçok insanın karşılaştığı bazı deri ve tırnak hastalıklarının tedavileri öncesinde ve tedavilerin hızlandırmak için yapılan önemli bir yer tutan yardımcı sağlık uygulamasıdır. Hijyen- sterilite uygun ortam- tanı ve tedavide önem taşıyan bu uygulamalar merkezimizde yapılıyor. Bu uygulamalar; nasır, siğil, topuk çatlak, diyabetik ayak, deforme tırnak, tırnak mantar, deri kalınlaşması-sertleşmesi, batık tırnak bakımı ve batık tırnağa tel uygulamasıdır. Bu uygulamaların çoğu tıbbi problemlere yöneliktir. Ayrıca estetik amaçlı olan özel el-ayak bakımları da mevcuttur” şeklinde bilgi verirken, erkeklerin de merkezlerinden bu hizmetten faydalandığını sözlerine ekledi.

Thesera ( koza bakım), konusunda da bilgiler aktaran Göçer “ Cilt yenileme, kırışıklıkları giderme, sarkıkları önleme, ortadan kaldırma gibi birçok yöntemde kullanılmaktadır. Son yıllarda popüler olan bu uygulama biri lift ip veya örümcek ağı gibi isimlerde anılan polidoksan ( PPO) dan oluşan ip teknikleridir. CO 2 bakım: Leke ve gözenek sıklaştırmada tercih edilen bir yöntemdir. Cilt tonunu eşitler. Hücre yenileme de oldukça etkilidir. Buz lazer epilasyon: Ağrısız, acısız, yanık riski olmayan, 4 mevsim güvenle uygulanabilen gözenek ve batık tedavisinde başarılı olan epilasyon yöntemidir. Karboksi: Oksijenle karbon gazının çarpışmasıyla vücutta sıkılaşma, kas oranında artış çatlak tedavisinde başarılıdır. Ozan iğne: Ozan üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir. Ozon tedavisi oksijen dengesini yeniden düzeltmek, bağışıklık sistemini güçlendirir. Dezenfekte görevi görür. Doku ve hücre yenilenmesi sağlar” diye konuştu.