Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polisten Önce Şehitlik Sonra Protokol Ziyareti

On Nisan Polis Günü

On Nisan Polis Günü ve Haftası çerçevesinde etkinliklere İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri önce şehitliği ardından da Kaymakam ve Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ile beraberindeki çeşitli birimlerden bir grup emniyet ekipleri İskenderun Şehitliğine gitti. Burada şehitlerin ruhuna dualar okundu ve şehit mezarlarına da karanfil bırakıldı.

 

10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ve beraberindeki emniyet mensupları daha sonra Kaymakam İskender Yönden’i makamında ziyaretinde çiçek taktim etti.

 

Makamda bir süre sohbet edilirken Kaymakam Yönden İlçe Emniyet Müdürü Tolunay’ın şahsında tüm emniyet teşkilatının günlerini kutladı.

 

Emniyet Müdürü Tolunay ile beraberindekiler daha sonra görevi yeni devralan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya da makamında ziyaret gerçekleştirdi.

 

10 Nisan Polis Haftasını kutlayan Başkan Fatih Tosyalı, “Halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakârlıklara göğüs gererek özveri ile çalışan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden emniyet şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ise yeni görevlerinde Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.