Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilencilerde Toplandı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kaldırımlarda geçişleri engelleyenler konusunda zabıtanın çalışma yaptığını söyledi.

Belediye Başkanı Tosyalı, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri kent genelinde denetimlerine devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları ile çalışmaları yoğunlaştıran zabıta ekipleri, ana arterler ve sokaklarda yer alan kaldırımların, vatandaşların ve araç trafiğinin geçişlerini engelleyecek şekilde işgallerine karşı denetim yaptı.

Zabıta ekipleri, kamusal alanları ve kaldırımlarda görüntü kirliliği oluşturan ve yayaların kaldırımlardan geliş geçişini engelleyen, izinsiz reklam tabelalarını ve dükkân sahiplerine ait eşyaları toplatarak işyerlerini uyardı.

İzinsiz bölgelere yerlere afiş asanlar, dilenciler, izinsiz bölgelere hafriyat dökenler ve seyyar satılar konusunda denetimler yapan zabıta ekipleri gerekli uyarı ve yasal işlemleri yapmaya devam edeceği belirtildi.