Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Güven “Bu gurur Arsuz Halkının”

Arsuz’da açık ara farkla

Arsuz’da açık ara farkla Arsuz Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Asaf Güven 31 Mart seçim zaferini Kent Meydanında 7’den 70’e tüm Arsuz halkıyla beraber coşkuyla kutladı.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Arsuz’da rekor oyla Arsuz Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Asaf Güven, Türk Bayraklarıyla, meşalelerle ve efsane başkan sloganlarıyla Arsuz Kent Meydanını dolduran Arsuz halkının bu coşkusuyla karşılandı.

CHP Arsuz İlçe Başkanı ve Örgütü, İYİ Parti Arsuz İlçe Başkanı ve Yönetimi, Arsuz Belediyesi Meclis Üyeleri, Eşi ve çocuklarıyla Arsuz halkını selamlayan Başkan Asaf Güven, yüreği memleket sevdası ile dolu Arsuzlulara teşekkürlerini iletti. Başkan Güven, “Yorucu bir süreçten geçtik. Bu süreçte emek vererek sokak sokak dolaştık ve tüm halkımızla sevgiyle kucaklaştık. Hep beraber koştuk hep beraber terledik ama birlikte yola çıktığımız arkadaşlarım, Mehmet Candemir’e, Ahmet Değirmen’e, Aysel Uz’a, Adil Atarım’a ve bu süreci genel koordinatör olarak ilerleten Nihat Köklü ile Metehan Sakallı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arsuz’u daha çağdaş bir kent yapma yolunda beraberliğimiz tüm halkımızla devam edecek” dedi.

Belediyelerin halk için olduğunu vurgulayan Başkan Güven, “Yeni bir belediyecilik anlayışına öncelikle belediyemizden başlayacağız. Verilen görevi layığıyla yerine getiren her arkadaşımızın bizim başımızın üstünde yeri olacaktır. Yeter ki; Arsuz’a hizmet etsin. Sizin desteğinizle ve sevginizle bir sonuç aldık, bu sonuç hepimiz için bir gururdur. Fakat bu gurur en çok Hatay’da en yüksek oy oranına ulaşan Arsuz halkının, sizlerin eseridir. Belediye, sizin belediyenizindir. Birlik beraberlik içerisinde bu yönetimi yürütecek ve sorunlarımızı birlikte çözecek ve birlikte hizmet üreteceğiz.
“Birlikte Başaracağız”
Arsuz’un geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getirerek birçok sorunların olduğunu belirten Başkan Güven, “Bu sorunların üzerinden birlikte geleceğiz, başarmak zorundayız, birlikte başaracağız. Önümüzdeki haftadan itibaren Arsuz’un her bir köşesinde komiteler kurarak ilçemizin her bir sorunu masaya yatıracak ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla çözüm odaklı kalıcı planlamalarla Arsuz’un sorunlarının üstesinden birlikte geleceğiz. Bizlere destek veren, vermeyen önemli değil, Arsuz için kalbi atan herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
31 Mart akşamı İskenderun Adalet Sarayında sandık başında olduklarını ve seçimi yakinen takip ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Örgütü Başkanı Faik Çekin, “ayladır sahada yağmur ve çamur demeden yanımızda bizlerle beraber yürüyen siz vatansever halkımıza şükran borçluyuz. Arsuz halkımızın dik duruşu sayesinde rekor oylara ulaştık. Hepinizle gurur duyuyorum, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
“Martın sonu bahar oldu mu, İYİ oldu mu?” cümleleriyle Arsuz halkında teveccüh gören İYİ Parti Arsuz İlçe Başkanı Kamil Kubat yaptığı konuşmasında daha çok çalışarak önümüzdeki dönem yerel ve genel seçimlerde daha iyi bir başarı sağlayacaklarını dile getirerek Arsuz halkına teşekkür etti.