Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“YANDAŞLARINA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİN İHALEYİ GERİ ÇEKMEZSEN”

Hatay BB Başkan Adayı

Hatay BB Başkan Adayı İbrahim Güler’den CHP’li  Büyükşehir  Belediyesine  çok sert ihale uyarısı; “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını Lütfü Savaş ve yandaşlarına yedirmeyeceğiz. Büyükşehir’in İstanbullu bir firmanın 750 bin TL teklif etmesine rağmen  yandaşlarına 1 milyon 170 bin TL’ye peşkeş çektiği ihale iptal olmazsa taraflarıisimisim açıklarım. Fakirin, darda kalmışların hakkınıhiçkimseye yedirmeyiz, 31 Mart’tan sonra bunun hesabını bizzat soracağım”dedi.

‘Seçimlere sadece 13 gün kala ihale yapılır mı?’ sorusuyla Büyükşehir’e  sert tepki gösteren Güler,”Seçime beş gün kala ihale olur mu?29 Mart Cuma günü Seçime iki gün kala ihale olur mu?

İstanbul firması geliyor; 750 bin TL açılan ihaleye teklifi veriyor. ‘Lokantacı’  bir yandaşa 1milyon 170 bine ihaleyi veriyorlar.Huzurunuzda  uyarıyorum”Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yandaşlarına yedirmeyeceğiz,  ihale iptal olmaz ise kamuoyuna isim isim açıklarım. Geldiğimde de bütün yapılan ihaleleri iptal edeceğim. Firma ve Daire Başkanlarını da uyarıyorum. Cumhuriyet  Savcılarına da çağrıda bulunuyorum. Büyükşehir’deki bu talana son verin. Seçime beş gün kala yandaşlara peş keş çekilecek olan fakirin, darda kalmışların hakkını yedirmeyeceğiz, çarçur ettirmeyeceğiz bunun hesabını bizzat soracağım”