Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mete Aslan,” Seçimlere Oy Bölmek İçin Girdiğimi Söyleyenler Bugün Zora Girdiler. ”

Cadde ve esnaf gezilerini

Cadde ve esnaf gezilerini Şehit Mustafa Mercanoğlu caddesinde sürdüren Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan yol boyunca vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Görenlerin resim çektirmek için sıraya girdiği esnaf ziyaretlerinde gördüğü bu ilginin ve coşkunun 1 Nisan’da İskenderun ittifakının kazanacağına işaret ettiğini ifade eden Mete Aslan, ” Seçimlere oy bölmek için girdiğimi söyleyenler bugün zora girdiler. Tm kamuoyu anketlerinde büyük farkla önde çıkıyoruz. Bu da bazılarını rahatsız ediyor. Bu yüzden atmadıkları iftira ve yalan kalmadı. Siz değerli hemşehrilerimden ricam bu yalanlara inanmayın. Algı yaratarak seçim kazanacaklarını düşünüyorlar. Seçim algı yaratarak iftira atarak kazanılmaz. Seçim kazanmak için önce gönülleri kazanmak gerekir. Biz İskenderunlularla bir gönül bağı kurduk. İskenderun ittifakı İskenderun halkının ittifakı. Kendi ittifaklarına sahip çıkan bu şehrin güzide insanları hem Ankara’ya hem de Antakya’ya büyük bir ders verecekler. 1 Nisan’dan itibaren İskenderun yeni bir döneme girecek. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. 10 yıldır bu caddeye ne gibi hizmet edildi soruyorum size. Benden sonra ne yapıldı. Caddenin yolu ve kaldırımlarını görüyoruz. Benim projelerimi soranlara başlattığım ancak benden sonra devam ettirilmeyen projeleri hayata geçirmek diyorum. Siz İskenderunlular hem memleketinize hem de ittifsakınıza sahip çıkmalısınız. Sahile gidemiyoruz diyen vatandaşlarıma sitemim var. Bu şehir sizin. İstediğiniz yere istediğiniz saatte gideceksiniz. Siz sahip çıkmazsanız başkaları çıkar. Suriyelilere evini 50 lira fazla verdi diye kiraya verip sonra Suriyelileri ne yapacaksın diye soruyorsunuz. Önce kendi vatandaşımıza sahip çıkacağız.” dedi
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’a esnaf gezisinde belediye meclis üyeleri de eşlik ederken, cadde üzerinde yürüyen vatandaşlarda Mete Aslan’la bol bol resim çektirdiler.