Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mete Aslan’a Şefik Çirkin’den Destek

  DP İskenderun Belediye

 

DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, seçim ofisinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına MHP’den Milletvekilliği yapan Şefik Çirkin de eşlik etti.

Basın toplantısında ilk söz alan Şefik Çirkin, İyi Parti’den dolayı millet ittifakının bileşeni olduğunu ama İskenderun’da seçim noktasında tavrının açık ve net olduğuna dikkat çekerek, “Buraya siyasi nezaket gereği geldim. Siyaset delikanlı işidir. Millet ittifakının bileşeniyim ama İskenderun’da tavrım açık ve nettir” diye konuştu.

İskenderun İttifakı ve DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan da, Şefik Çirkin’in kendilerini ziyaretinin açık bir destek olduğuna vurgu yaparak, “Sayın Şefik Çirkin’in bugünkü ziyaretleri Mete Aslan’a açık bir destektir. Dava arkadaşımızın gelmesi normaldir. ” dedi.

Bir basın mensubunun 31 Mart yerel seçimlerinde para karşılığı başka bir partiyi destekleyeceği ve çekileceği yönündeki iddialarla ilgili sorusu üzerine Mete Aslan şu yanıtı verdi: “Benim partim ve ittifakım bellidir. Yutturma ittifakları tanımıyoruz. Öyle sağda solda konuşulduğu gibi CHP’ye de destek vermiyorum. Mete Aslan’ı kimse satın alamaz, kimsenin de gücü yetmez. Yok para alacak diyorlar, gelsin kimin kaç paraya ihtiyaçları varsa biz verelim. Hepsi dedikodu. Seçimlerde fark atacağımıza inanıyorum ve bunu göstereceğiz” diye konuştu.