Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaağaç Merkez Seçim Bürosu Açılışı

Millet İttifakı CHP Arsuz

Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’in Karaağaç Merkez Seçim Bürosu’nun açılışı,  seçim çalışmalarının en görkemlisine sahne oldu.  Meşale, konfeti, havai fişekler ve zılgıtlarla miting havasında tam bir görsel şölene dönüşen açılışta, alana yürüyerek giren Asaf Güven ve meclis üyesi adaylarına vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Karaağaçlıların güçlü yarınlar için adeta kenetlendiği açılışta, ‘Engellemelere rağmen kazanacağız’, ‘Efsane başkan geri dönüyor’, ‘Arsuz’a Güven Asaf Güven’ sloganlarıyla yankılanan alanda Arsuzlular 31 Mart yerel seçimlerine hazır olduklarının mesajını verdi.

 

Yoğun katılım

Halkın zafere olan inancını gözler önüne seren açılışa Asaf Güven ve eşi Behice Güven’in yanısıra, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Leyla Sakaroğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İyi Parti Arsuz İlçe Bakanı Kamil Kubat, CHP eski milletvekili Aziz Yazar, milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu, belediye başkan aday adayları, eski belde belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

‘Hatay’da da Arsuz’da da rekor oyla kazanacağız”

Meclis üyelerinin tek tek tanıtıldığı açılışta, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, ilk konuşmayı CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin yaptı.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, seçmene mutlaka sandığa gidin çağrısı yaparak, “Ben buradaki coşkulu kalabalıktan şunu görüyorum; Arsuz, 31 Mart seçimlerine tam anlamıyla hazır. Karşımızda bir Cumhur ittifakı var. Liderlerine bakıyorsunuz biri geliyor, biri gidiyor. TV programlarına bakıyorsunuz hep CHP’yi eleştiriyorlar. Çünkü korkuyorlar.  17 yıldır Cumhuriyet’e, Atatürk’e, devrimlerine saldırılar yapılıyor. Bir amaç var. Ama, amaçlarına ulaşamıyorlar. Çünkü bu amaca varmalarını engelleyen en büyük güç CHP’de ondan.  Provokatif söylemler olacak. Ama Arsuz Halkı, Karaağaç Halkı oyunlara gelmez. 15 gün sonra sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Her oya ihtiyacımız var. Arsuz Belediyesi’ni açık farkla kazanacağız. Mesele sadece Arsuz Belediyesi’ni kazanmak değil, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanmamız, mecliste çoğunluk sağlamamız gerekiyor. Bu nedenle İskenderun, Dörtyol, Antakya, Erzin hangi ilçemiz olursa olsun elimizin uzandığı her yere ulaşacağız. Asaf Güven, O’nu hepiniz tanıyorsunuz. İçinizden biri, sizden biri… Uzun yıllar çocuk hastalıkları hekimliği yaptı, Madenli Belediye Başkanlığı yaptı. O’nu anlatmaya gerek yok. Hem Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ı, hem de Asaf Güven’i sizlere emanet ediyorum. 31 Mart’ta rekor oyla kazanacağımıza inanıyorum” derken, meclis üyelerine gereken desteğin verilmesini istedi.

İyi Parti Arsuz İlçe Başkanı Kamil Kubat ise, Millet İttifakı’nın Hatay’da da Arsuz’da da seçimden zaferle çıkacağını belirterek, “Yüzümüzün akıyla bu seçimi kazanacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız” dedi.