Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan Yükseliş Kolejini Ziyaret Etti.

Belediye başkanlığı döneminde eğitime

Belediye başkanlığı döneminde eğitime verdiği desteklerle de bilinen Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan şehrimizin başarılı iş adamlarından eğitimci Nuri Üysen’in sahibi olduğu Yükseliş Kolejini ziyaret etti.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Mete Aslan, Nuri Üysen ile birlikte sohbet ederken okulun yapımında ve yatırımında emeği geçenlere teşekkür etti. Nuri Üysen ise okul hakkında bilgiler verirken Mete Aslan’a seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.
Görüşme sonrası bahçeye çıkan Mete Aslan öğrenciler tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. Resim çektirmek için birbirleri ile yarışan öğrencileri kırmayan Mete Aslan onlara okumaları ve devletine milletine hayırlı birer evlat olmaları nasihatında bulundu. Yükseliş kolejinin mimarı ve eğitim kalitesinden de övgü ile bahseden Mete Aslan, “Eğitime yapılan yatırımların çok önemli olduğunun bilincinde olmalıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız daha kaliteli daha modern eğitim kurumlarda yetişmesi gelecekte büyük fayda sağlayacaktır. Nuri beye de bu yatırımından dolayı bir öğretmen oğlu olarak teşekkür ediyorum. Ben belediye başkanı olduğum dönemde İskenderun’da tüm okullara belediye imkanları ile destek olmaya çalıştım. Köy okullarında yaptığımız destek ve yardımlar halen duruyor. Eğitimin hayatımızdaki önemi büyük. Modern çağdaş ve kaliteli bir eğitimi çocuklara vermeliyiz ki ileride onlarda ülkemizin birer gurur kaynağı olacak pozisyonlarda olsunlar” dedi