Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Cumhur İttifakı Gönüller Buluşması’ Programı Gerçekleşti

AK Parti Hatay Milletvekili

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Kanaat önderleri, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mahalle Temsilcileri, Mahalle Muhtarlarları ve Muhtar Adayları ile Teşkilat üyeleri ‘Cumhur İttifakı Gönüller Buluşması’ programında bir araya geldi.Ramada Otel’de gerçekleşen coşkulu geçen buluşmada konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Gönül belediyeciliği zor iştir; kumaşı milletten olmayanlar bunu anlayamazlar” dedi.

‘GÜVENİN ADI FATİH TOSYALI’Milletvekili Özel, “AK Parti’mizin önüne engel çıkarabileceklerini düşünerek insanımızı fikir ayrılıklarına düşürmeye, ayrıştırmaya çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar! İşte bizim farkımız bu; biz hizmet diyoruz, yatırım diyoruz, proje diyoruz, gönül belediyeciliği diyoruz. Onlar ise, insanları nasıl kamplaştırırız, nasıl ayrıştırırız diye düşünüyorlar. Onlar belediyecilikten de anlamaz, yöneticilikten de anlamaz. Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Fatih Tosyalı pırıl pırıl, İskenderun’a enerjisini harcayan, çalışkan ve değerli bir isimdir. Allah’ın izniyle seçimlerden zaferle çıkacağız. Güvenin adı Fatih Tosyalı” ifadelerini kullandı.

‘İSKENDERUN’UN YARINLARINI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, “Biz İskenderun’u tanıyoruz, biliyoruz; bu ilçede hangi adımların atılması gerektiğine de vakıfız. Bu sebeple İskenderun’da bu yeni dönem, yepyeni başlangıçların dönemi olacak. Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ile birlikte el ele vererek, Allah’ın izniyle bu güzide ilçemizin yarınlarını sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Bunun için de desteğinize talibiz; çünkü yarınlara yönelik düşlerimizi gerçekleştirebilmemiz için sizin gücünüze ve sizin enerjinize ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Gönüller Buluşması’nda, her kesimden, özellikle kadınların ve gençlerin katılımı dikkat çekerken, Cumhur İttifakı adına unutulmaz bir buluşma yaşandı.