Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asaf Güven’den, ‘Sandığa Gidin’ Çağrısı

CHP Arsuz Belediye Başkan

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, gerçekleştirdiği halkla buluşma yürüyüşünü geçtiğimiz hafta sonu Akçalı, Gözcüler, Hüyük, Karaağaç Mahalleleri ve babaocağı Madenli’de sürdürdü. Her mahalleyi adım adım yürüyerek halkla tek tek kucaklaşan, esnafla buluşan Güven attığı her adımda büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı. Karaağaç’tan baba ocağı Madenli’ye yüzlerce motosiklet ve araç konvoyu ile giden Asaf Güven, burada gençlerin meşale şovları, davul zurna, zılgıtlar ile ‘Sayende Arsuz Güven’de’ pankartı ile karşılandı. Halk buluşma yürüyüşünde her evden tepsilerle uzatılan çeşitli ikramlarla, çiçeklerle ve dualarla karşılanan Asaf Güven ve belediye meclis üyesi adaylarına, Arsuzlular misafirperverliğin en güzel örneğini sergiledi.  Ortak akla inanan ve bunu daha önceki belediye başkanlığı döneminde de uygulayabilen Asaf Güven, halk yürüyüşlerinin yanısıra CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği halk toplantılarında da geri sayımı başlayan 31 Mart seçiminin önemini anlattı.

 

“Demokrasi zaferine hazır olun”

Herkesi demokratik hakları çerçevesinde oy kullanmaya davet eden CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, “Seçim için artık günleri sayıyoruz. Söz konusu ülke olunca, hele birde 17 yıllık iktidarı düşününce bu yerel seçim aslında sıradan bir yerel seçim değil. Seçimi kazanabilmek için yapmadıkları hiçbir şey bırakmadılar. Kendilerine oy vermeyen herkesi terörist ilan edecek kadar ileriye gittiler. Sürekli partimize, genel başkanımıza, bizimle ittifak yapan partiye saldırıyorlar. Bunlar korktuklarının işaretidir. Biliyorlar ki; özellikle büyük kentleri kaybederlerse, yerel seçimden sonra genel seçim süreci işleyecek. Bu nedenle 31 Mart seçimini ölüm – kalım savaşı haline getirdiler. Bunun için seçimi kazanmak için her şeyi yapacaklar. 31 Mart akşamı sanıktan çıkacak sonuç geleceğimizi belirleyecek. Bu seçim bizim için; ülkenin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini kurtarma savaşı… Bu ülkede gelecek kaygısı var. Bu nedenle istisnasız herkes sandığa gitmeli. ‘Bir oydan birşey olmaz’ diye düşünmeyin. Sandıktaki sonucu bile değiştirebilir o bir oy. Hem sandığa gidin, hem sandıklara sahip çıkın, hem çevrenizde sandığa gitmeyecek olanlar varsa onları ikna edin ve 31 Mart akşamı demokrasi zaferini kutlamaya hazır olun” dedi.

 

“Bu seçim iktidarı sarsacak”

Birlik ve beraberlik çağrısı yapan CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven de, “Sevgiyle, coşkuyla, gülümsemeyle ve bazen duygu dolu kucaklaşmalarla gönül bağımızı daha da güçlendirdik. Alkışlandık.. Ama asıl alkışı sizler hak ediyorsunuz. Çünkü, bu süreçte canla başla her türlü desteği verdiniz bize. Bu destekle Arsuz’u adım adım yürürken yorulduğumuzu hiç hissetmedik. 6 gün sonra seçime gideceğiz. Bu seçimlerin önemi sadece Arsuz Belediye başkanını seçmek değil. 17 yıllık iktidarın, bizi nereye getirdiğini yaşayarak görüyoruz. Çiftçi, esnaf, memur, emekli, sanayici her kesimin şikâyetçi olduğunu biliyoruz. Bu seçim iktidarı değiştirecek bir seçim değil ama, iktidarı çok etkileyecek bir seçim olacak. Bir binayı yıkmanız gerekiyorsa önce sarsarsınız. Bu seçim de iktidarı sarsacak bir seçim. O’nun için, sizden var gücünüzle seçime asılmanızı istiyoruz. Arsuz Belediyesi ile büyükşehir belediyesini de kazanarak, birlikte iki uyumlu belediye olarak hizmetlerin yürütülmesinin yolunu da açmış olacağız. Büyükşehir belediyesini de alalım ki, birlikte çalışalım ve Arsuz’u yaşanabilir bir kent yapalım. Lütfen, sandığa gidelim, oylarımızı kullanalım ve sandığa sahip çıkalım. 31 Mart’ta yine bu coşkuyu birlikte yaşayalım” dedi.

 

“Şeffaf bir belediye olacağız”

Karaağaç’tan Kale’ye bütün mahallelere eşit hizmet götüreceklerini de sözlerine ekleyen

ekleyen beni ziyaret edeceksiniz. Sorunları birlikte oturup tartışacağız. Talepleri toplayıp, Arsuz’a yapılması gereken projeleri değerlendirecek bir komisyon oluşturacağız. Sosyal belediyeciliği ön planda tutacağız. Bu belediyeciliğin içerisinde tarımla, turizmle, gençlerle, ev hanımlarıyla, kültür ve sanatla, yoksullarla ilgili projelerimiz var. Arsuz’a gereken her türlü hizmeti sizlerin güveni ve desteğiyle hayata geçireceğiz” diyerek, halk toplantılarının seçimden önce olduğu gibi, seçimden sonra da devam edeceğinin sözünü verdi.