Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOSYALI,İNANIYORUZ ÇALIŞIYORUZ

Cumhur İttifakı AK Parti

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sabah saatlerinde 4 Nolu Sağlık Tesisi’nde taksici esnafı ve vatandaşlarla güne simit yiyip, çay içerek başladı. Esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri getiren Tosyalı, İskenderun için çok önemli projeleri hayata geçireceklerini anlattı.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında 4 Nolu Sağlık Tesisinde vatandaşlarla buluştu. Tosyalı, Sağlık Parkı(KETEM)’i ziyaret ederek, doktor ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Daha sonra merkez postaneyi ziyaret eden Başkan Adayı Tosyalı, burada personelin talep ve beklentilerini dinledi. Yoğun geçen program kapsamında Gültepe Dolmuş şoförlerini de ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Trafik çilesini görüyoruz, yaşıyoruz. Battı çıktı ile ilgili problemler var. En çok mağduriyeti şoför esnafımız yaşıyor. Allah’ın izniyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi’ni kazanıp, uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Battı çıktının üzerini kapatıp, dolmuş şoförlerimizin şehre rahatçı girip çıkışını sağlayacağız. İskenderun’u çukurlardan kurtaracağız” dedi.

‘Yanınızdayız’ diyen şoförler, Tosyalı’ya ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.İskenderun’un dört bir yanını karış karış gezen Tosyalı, daha sonra sırasıyla Akçay Tır Garajı, İş Makinası Garajı ve Yıldırımlar Lojistik’i ziyaret ederek, Orhan Muşluoğlu, Mustafa Dingil ve Zekeriya Yıldırım ile görüştü. Verimli geçen ziyaretlerde konuşan Tosyalı, 31 Mart yerel seçimlerde İskenderun’un hak ettiği hizmete kavuşması için destek olmalarını istedi. Gün içerisinde mahalle toplantılarına da ağırlık veren Tosyalı, Dumlupınar mahallesinde Amigo Ali’nin kahvehanesinde vatandaşlarla buluştu. Ardından İHH Derneği’ni ziyaret ederek, sonrasında Buluttepe ve Gültepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımların ve sevgi gösterilerinin olduğu toplantılarda konuşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir İskenderun için el ele vereceğiz. Bu nedenle İlçemizi ve mahallelerimizi yakışır bir gelişmişlik seviyesine ulaştırmak en büyük hedefimiz olacaktır. Projelerimiz hazır. Her mahallemize eşit hizmet vereceğiz” dedi.