Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun İttifakı Adı Altında Halkın Yoğun Baskısı İle Belediye Başkanı Adayı Olan Mete Aslan Seçim Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

İskenderun ittifakı adı altında

İskenderun ittifakı adı altında halkın yoğun baskısı ile Belediye başkanı adayı olan Mete Aslan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanlığı döneminde kaldırım yol ve kanalizasyon sorunlarını çözdüğü Muradiye mahallesini ziyaret eden Mete Aslan mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
Belediye meclis üyesi adaylarının da katılım gösterdiği ziyarette, Mehmet Debboğlu mahalle sakinlerine bir anısını anlattı. Debbeoğlu, “Ben o dönem ilçe başkanıydım. Bir sel felaketi yaşanmıştı ve kanaldan taşan su bu mahalleyi göle çevirmişti. Biz başkanımla mahallede gezerken bizlere çizme getirildi ve giydik. Mete başkan çizmelerini giymemişti ve kendisine ayakkabılarının kirleneceğini yıpranacağını söylemiştim. O da bana, “Şuan mahalleli perişan bir değil bin ayakkabım feda olsun onlara” demişti. ..
Mete Aslan ise mahalleliye seslenirken, “Sizlerin kaldırımı yoktu yolu yoktu kanalizasyonu yoktu. Bir çok sorununuzu halletmiştik. Soruyorum son 10 yılda benden sonra bu mahalleye ne yapıldı. Bana yapılan bir hizmeti söyleyin. Kimse kusura bakmasın belediyeciliği bu memlekette ben bilirim. Demir çelik işini bilmem, doktorlukta yapamam. Ama belediyecilik benim işim” dedi.
Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Mete Aslan, “Bu mahallenin ne durumdan ne duruma geldiğini anlatmaya gerek yok. Siz biliyorsunuz. Şimdi görüyorum ki mahalle bıraktığım gibi değil. 10 yıl geçti aradan 1994 yılına dönmüş. Sizden oy istemeye veya oy tüccarlığı yapmaya gelmedim. Sadece düşünün ve mukayese edin. Size en iyi hizmeti kim verdi ve bundan sonra kim verebilir. Bunu düşünün sonra kararınızı verin” dedi.
Mahalle sakinlerinin “İyi ki geldin” sloganlarına cevap veren Mete Aslan, “Bu yaştan sonra evimde oturup emeklilik hayatını yaşamak varken sizlerin bu yükü sırtıma yüklemenizden dolayı sahaya indim. Politikayı bırakacağım dönemde sizlerin yoğun baskısı ile yeniden aday oldum. Madem siz beni bu kadar özlediniz ve madem siz beni bu kadar istiyorsunuz o halde belediye başkanı olduğumuzda sorunları da beraber çözeceğiz. Birlikte hareket edip sadece bu mahallenin değil tüm mahallenin sorunlarını birlikte çözeceğiz “dedi.