Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahutoğlu; “Esnafımızın Mağduriyetine İzin Vermeyiz”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İsmet İnönü Mahallesinde Dolmuş şoförleriyle bir araya geldi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in de katılım gösterdiği buluşmada, dolmuş şoförlerinin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Şahutoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında buluşturulmasıyla sorunlara daha hızlı ve kaliteli çözüm üretilebileceğini söyledi.
Dolmuş şoförlerinin gündeminde olan ‘havuz’ konusunu dile getirilmesiyle söz alan Milletvekili Suzan Şahin; “Büyük şehrimizin çalışmaları sürüyor. Bu konuda sizlere 3 öneri ile geleceğiz. Bireysel, bölgesel ve büyük havuz. Siz hangisini isterseniz o olacak. Büyük havuzu tercih etmeyeceğinizi biliyoruz, bu bölgemiz için mağduriyetlere neden olur. Bunu ortadan kaldırmak için bireysel ya da bölgesel havuz kurulacak sizin talebiniz doğrultusunda. Sizin tüm haklarını koruyacak, adil bir çözüm getirilecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Hatay Büyükşehir belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında buluşturulmasının önemine önemle vurgu yapan şahin; “Bizim erklerimiz çoğaldıkça sizin talepleriniz daha kolay hayata geçirilir. Sizin talepleriniz e göre çözüm üretilecek. Siz istemediğiniz, kabul etmediğiniz, dayatmayla sistem kurmalarına izin vermem” diye konuştu.
Esnafın, vatandaşların haklarını koruyacak, onların talepleri doğrultusunda hareket edecek bir yönetimi hayata geçireceklerinin sözünü veren CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Şehri yöneten kişi orkestra şefi gibi olmalı. Yetki alanında olmayan işlerde bile arabulucu olarak görev yapmalı. Bu iş sevda işidir. Büyükşehir belediyesi ile aynı çatı altında buluşursak, hizmetleri daha kolay ulaştırma gücümüz olur. Hizmetleri hayata geçirme konusunda da kendi esnafımdan yana pozitif ayrımcılık yaparak hareket edeceğim. Esnafımızı mağdur edecek bir girişime gönlümüz razı gelmez, buna müsaade de etmeyiz” diye konuştu.
Yapılan zamlardan dolayı da kazançlarının çok düştüğünü ve konudaki sıkıntılarını ifade eden dolmuş şoförlerine seslenen Şahutoğlu; “O zaman dönüşüm hamlesini yerelden başlatalım” dedi.
Oldukça samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmada, misafirlere sıcak çorba ikram edildi.