Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nevzat Barak’tan Demokrat Parti Adayı Mete Aslan’a Destek

İskenderun siyasetinin önemli aktörlerinden

İskenderun siyasetinin önemli aktörlerinden Nevzat Barak Demokrat Parti adayı Mete Aslan’a destek açıklamasının ardından seçim ofisine gelerek bu desteğini de perçinledi.
Daha önce İskenderun belediye başkanlığı için rakip olduğu Mete Aslan’ın İskenderun için büyük hizmetler yapacağına inandığı için bu kararı aldığını açıklayan Nevzat Barak, sosyal medya hesabından bu kararını da dostlarına duyurdu.
Mehmet Debboğlu ile birlikte objektiflere poz veren Nevzat Barak, “İskenderun’un belediyecilik konusunda engin tecrübeleri olan bir isme emanet edilmesi gerekiyor. İskenderun’un kaybedecek bir dakikası bile yok. O yüzden Mete Aslan’ın kaldığı yerden devam etmesi için destek olmamız gerektiğine inanıyorum. Siyasi parti meselesi olmadığının da altını çizen nevzat Barak, “Yerel seçimler parti meselesi değil. Yerel seçimler kişilere göre oy tercihi yapılan bir seçimlerdir. Mete Aslan hiçbir zaman bir partiyi arkasına alarak kazanmadı. Bugün de yine Demokrat Parti’den adaylığını açıklaması bunun bir göstergesidir. İskenderun halkı 3 dönem partisine bakmadan Mete Aslan’a oy verdi bu seçimde de yine sadece İskenderun’un geleceğini düşünerek oy verecektir” dedi.
Mete Aslan seçim ofisinde bir süre sohbet eden Barak’a yoğun ilgi vardı. Mehmet Debboğlu’da Nevzat Barak’a, “Aramıza hoş geldi. Nevzat Barak İskenderun siyasetinde önemli bir isim. Düşünceleri, fikirleri Mete başkanımızın belediye başkanlığında da önemli rol oynayacaktır. Kendisine bu kararından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.