Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METE ASLAN’IN İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ ZİYARETİ

Seçim çalışmaları kapsamında daha

Seçim çalışmaları kapsamında daha sonra İşçi emeklileri Derneğine geçen Mete Aslan, burada da emekliler ile sohbet etme imkanı buldu. İskenderun’da bir şeylerin iyi gitmediğini gördüğü için aday olduğunu ifade eden Mete Aslan, “Sizler de görüyorsunuz ki İskenderun eskisi gibi değil. Daha da kötüye gidebilir” dedi.
Bu kötü gidişe dur demek için İskenderun İttifakını kurduklarını söyleyen Mete Aslan, “Sizlerin İskenderun’un yönetilmesinde rahatsızlıklarınızın olduğunu biliyorum. Sizler gibi bir çok kesimin bu sebepten dolayı beni sahaya indirmesi ile İskenderun’un kaderini değiştirmek istiyoruz. El birliği ile de bunu başaracağız” dedi.
Ülkemizde işçi emeklilerinin mevcut durumlarından memnun olmadıklarına da dikkat çeken Mete Aslan, “Maaşlarınız ve gelen zamlarınız ne yazık ki ekonomik şartların çok altında. Bu şartlarda ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Ülke genelindeki sıkıntıların başında da ekonomik şartlar geliyor. Biz en azından İskenderun’da huzuru ve güveni sağlamak için bir şeyler yapalım diyoruz. Bu ekonomik şartlar altında vatandaşlarımız en azından temiz huzurlu bir kentte yaşamasını istiyoruz. Bu sebepten dolayı da sahaya çıktık ve bu sorunları gidermek için mücadele edeceğiz” dedi.