Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METE ASLAN’DAN ÇEVRE KORUMA DERNEĞİ ZİYARETİ

Belediye Başkanlığı döneminde STK’lar

Belediye Başkanlığı döneminde STK’lar ile hizmet iş birliği yapan Mete Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Çevre Koruma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve yönetim kurulu ile sohbet eden Mete Aslan, “Çevre konusunda hassasiyetlerimi sizlerden önceki dernek yönetimleri iyi bilir. Çevre temizliği konusunda çok hassas davrandım” dedi
STK’lar ile iş birliği içinde olduklarını yeni dönemde de aynı iş birliğin İskenderun’a hizmet noktasında süreceğini ifade eden Mete Aslan, “Sizlerin tavsiye veya eleştirileriniz olursa değerlendireceğiz. Belediyecilik sadece asfalt ve kaldırım yapmakla olmaz. Bunun içinde gücen huzur da var. Temizlik konusunda hassasım. Bu şehir tertemiz olmak zorunda. İskenderun’u olumsuz etkileyen ne varsa karşısında duracağız” dedi.
Çevre Koruma Derneği üyelerinin sorularını da cevaplan Mete Aslan, “Kurusa bakmayın ama STK’larda masum değil. Sadece akıl veriyorlar. Ben bir mimara maaşımın yarısını teklif ettim gel belediyece yardımcı ol diye kabul etmedi. Tecrübeli ve iş bilir eleman bulamıyorduk. Bir de STK’ların önerileri belediye bütçeleriyle orantılı olmalı. Bakın büyükşehir kapsamına girdik ve tüm gelirler artık Antakya’ya gidiyor. İskenderun belediyesine çöp ve emlak kaldı. Sizlerden ricam mantıklı makul önerilerle gelmeniz. Yeni dönemde iş birliğimiz devam edecek. İskenderun’un çevresini beraber koruyacağız” dedi.