Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI METE ASLAN’IN MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ ZİYARETİ

İskenderun belediye Başkan Adayı

İskenderun belediye Başkan Adayı Mete Aslan seçim çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal mahallesinde Değirmen kafede toplanan kalabalıkla bir araya gelerek İskenderun ittifakını anlattı.
Ziyarette Mustafa Kemal Mahallesi muhtarı İsa Taş’ın da hazır bulunurken Mete Aslan, “İşte muhtarınız burada ve kendisine soruyorum. Bana az oy çıkmasına rağmen bu mahalleye yaptığım hizmetlerden sonra neler yapıldı” dedi. İsa Taş ise söz alarak, “Sayın başkanımız mahallemize bulvar ve yollarını açarak büyük hizmetler etmişti. Ondan sonra da herhangi bir hizmet alamadık” dedi.
Mete Aslan, “ Hiçbir mahalleye ayrım yapmadım. Bana en az oy çıkan mahalleler en çok oy çıkan mahallelerle eşit seviyede hizmet aldı. Bunun en güçlü tanığı sizlersiniz. Muhtarınız 2009’da ben seçim kaybedince sevindi ancak desteklediği adayla da çok geçmeden kavga etti. Çünkü mahallesine hizmet alamadı. Sizler de lütfen iyi düşünün. Bunun parti ile veya aday ile ilgisi yok. Bu İskenderun meselesi. İskenderun üzerinde bir oyun oynanıyor ve bu oyunu sizler bozacaksınız. İki adayda iyi insanlar ama belediyecilik farklı bir iş ve yapamazlar” dedi.
Mahalle sakinlerinin Suriyeliler konusundaki şikâyetlere de cevap veren Mete Aslan, “Suriyeliler burada dükkan açıp mal satıyor ve sizlerde alışveriş yaparak onların önünü açıyorsunuz. Ben belediye başkanı olduğum zaman Suriyelilere İskenderun’da yaşadıklarını öğreteceğim. Benim gencim onların topraklarında şehit düşerken onların genci burada keyif çatıyorlar. Hadi yaşlıları kadınları çocukları anladık da gençlerin burada ne işi var. Gidin ülkenizi koruyun. Burada sahilde nargile içmek için mi sığındınız. Buna bir çeki düzen vereceğiz” dedi.